Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як підготуватися до зачаття дитини?

Варто знати 52540 переглядів

Опубліковано - 3.04.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Як підготуватися до зачаття дитини?
Щоб не виникало проблем із зачаттям і виношуванням, до народження малюка варто готуватися чи не з дитинства.

Так, уже при народженні у жінки закладений і материнський інстинкт, і всі здатні до запліднення яйцеклітини. Однак будь-яка хвороба, перенесена жінкою в дитинстві або юності, може спровокувати неможливість зачаття або виношування малюка, а отже, про можливість народити дитину потрібно думати з дитинства.

Фізична чистка організму

Майбутнім мамам лікарі радять фізичну чистку організму не раніше, ніж за рік до зачаття, а найкоротший термін, необхідний для підготовки до зачаття, дорівнює трьом місяцям. У першу чергу потрібно обстежитися для виключення безпліддя і своєчасного початку лікування.

Потім слід змінити ставлення до зачаття, відмовившись від спиртного, сигарет. Кинути палити найкраще мінімум за рік до зачаття, однак не завадить зробити це в принципі раніше.

Харчування заради дитини

Майбутній мамі харчуватися у фаст-фудах шкідливо, слід відмовити собі у шаурмі, хот-догах, смажених чебуреках і біляшах, чіпсах та сухариках.

Всі ці шкідливі продукти накопичуються в організмі людини у вигляді холестерину, відкладень жирів та інших токсинів. Потрібно забути і про копченості та пересолених продуктах. А ось легким супчиком, салатами і кашками можна віддаватися повністю.

Заодно варто внести у свій раціон більше вітамінізованих продуктів: морквину, яблука, буряк, капусту, петрушку, редиску, редьку. У той же час не треба робити акцент на заморських делікатесах і фруктах. Слід внести в меню і фреші з моркви, яблук та буряків.

Майбутній мамі потрібно чотириразове харчування, та й спеціальний графік прийому їжі. Здорове харчування, до речі, зводить до мінімуму можливі проблеми при вагітності, наприклад, токсикоз і нудоту. Можна перед зачаттям ненав’язливо очистити організм.
Очищення душі

Психічний і емоційний стан теж потрібно налаштувати на правильну хвилю. Справа в тому, що зачаття малюка в період стресів може надалі позначитися на психіці та поведінці крихітки.

Таким чином, перед зачаттям слід поміняти своє ставлення до життя і людей, не нервувати через дрібниці, не вплутуватися у сварки і скандали.

А ось відмовляти собі у спілкуванні з природою, прогулянках по парку, поїздках на річку не потрібно.

До речі, крім генів, маляті передаються також гріхи батьків. Ось чому так важливо очищення душі.

Зачаття і сучасна техніка

Нині вважається, що телевізор, комп’ютер, мобільний телефон, а саме їх випромінювання, впливають негативно на репродуктивну функцію. Можливо, це далеко не так, проте, якщо можливість мінімізувати випромінювання є, – чому б це не зробити?

Зачаття та відпочинок

Існує думка, що здорові дітки народжуються в період відпочинку. Тому-то, як тільки рішення народити дитину стало усвідомленим, слід без зволікань вирушати на море або в гори.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Варто знати»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.