Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Журнал Time обрав Людиною року користувача Інтернету

Світ навколо нас 7859 переглядів

Опубліковано - 17.12.2006 23:55 | Всі новини | Версія для друку

Людина року - ти!
Людина року - ти!
Американський журнал Time, що традиційно називає в останньому грудневому номері Людину року, в 2006 році обрав ним користувача Інтернету. Таким чином видання спробувало підкреслити значущість простих людей для розвитку сучасного світу.

Як йдеться в редакційній статті, інтернет-користувач удостоївся почесного звання "за те, що ухопив за уздечку світові ЗМІ, за те, що заснував і оформив нову цифрову демократію, за те, що працює безкоштовно й при цьому перевершує професіоналів", пповідомляє Lenta.ru.

Тим часом, зазначає видання, було б помилкою романтизувати таке рішення "більше, ніж суворо необхідно". "Деякі коментарі на YouTube примусять вас ридати над майбутнім людства тільки через орфографію, не кажучи про непристойності й неприкриту ненависть", - пояснює Time. Але в цьому весь інтерес - Інтернет може обернутися розчаруванням, як і будь-який широкомасштабний соціальний експеримент.

Основними інтернет-сервісами, що визначають розвиток суспільства й підтримуються силами користувачів, крім YouTube журнал називає вільну енциклопедію Wikipedia, фотосервіс Flickr і соціальну мережу MySpace.

На обкладинці останнього в 2006 році журналу намальовано комп`ютер із дзеркальною поверхнею замість монітора. В інтерв`ю агентству France Presse виконавчий редактор Time Річард Стенгель (Richard Stengel) заявив: "Такою обкладинкою ми увійшли в історію журнальної справи. Через багато років люди подивляться на неї й подумають: “так, вони це придумали, й тепер світ зовсім інший”.

Персону року вибирає виключно виконавчий редактор. Як відомо, в різні роки Людиною року ставали Адольф Гітлер, Йосип Сталін, Джордж БУШ, Американський солдат, а також комп`ютер.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.