Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна розробить нові туристичні маршрути до Євро-2012

Туризм 20299 переглядів

Опубліковано - 25.05.2010 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Трипільський маршрут буде розроблений для гостей Євро-2012
Трипільський маршрут буде розроблений для гостей Євро-2012
Напередодні Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 Державна служба туризму і курортів бере участь у розробці нових туристичних маршрутів для численних зарубіжних гостей України.

"Це 105 туристичних маршрутів, які будуть запропоновані як громадянам нашої країни, так і гостям та учасникам Чемпіонату Європи", - сказав Анатолій Пахля.

Глава Держслужби уточнив: серед 105 маршрутів, 33 - по Києву та Київській області. Причому вони розбиті за темами: Трипільська культура, Київська Русь, козацький період, архітектурні пам'ятники старого Києва і т.д.

Не забутий також Донецьк і Донецька область. Для цього регіону розроблено 14 основних тематичних туристичних маршрутів і три додаткових. По Харкову, Полтаві та їх областях розроблено 10 основних тематичних маршрутів і три додаткових по Запорізькій і Дніпропетровській областях. По Львову і Львівській області розроблено 36 туристичних маршрутів.

"Ми постаралися охопити ті перлини, якими багаті наші регіони", - сказав чиновник.

Крім маршрутів, які готуються для гостей Євро-2012, розроблено ще 336 національних туристичних маршрутів регіонального плану ".

"Так, рівень сервісу в глибинці нашої країни поки що не відповідає великим надіям українців, - визнав Анатолій Пахля, відповідаючи на запитання журналіста. - Але, наприклад, та ж Туреччина пройшла шлях у майже п'ятдесят років, перш ніж досягла такого рівня сервісу".

"Ми за 19 років зробили те, що могли, але завдання держави полягає в іншому: створити правові і законодавчі умови для того, щоб потенційному інвестору сьогодні було вигідно вкладати гроші в туристичну галузь України", - зазначив чиновник.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України звільнила від податку на додану вартість (ПДВ) операції з продажу квитків на матчі Євро-2012.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.