Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«СВІТЛОМРІЙ» організував маленьке свято для вихованців дитячих будинків з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Доброчинність Регіон: Івано-Франківська область 27325 переглядів

Опубліковано - 2.06.2010 23:44 | Всі новини | Версія для друку

«СВІТЛОМРІЙ» організував маленьке свято для вихованців дитячих будинків з нагоди Міжнародного дня захисту дітей
«СВІТЛОМРІЙ» організував маленьке свято для вихованців дитячих будинків з нагоди Міжнародного дня захисту дітей
Міжнародний благодійний фонд Василя Даниліва "СВІТЛОМРІЙ" привітав вихованців дитячих будинків, що знаходяться під його опікою, з нагоди святкування відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

27 травня Фонд організував для підопічних Долинського дитячого будинку "Теплий дім" (м. Долина Івано-Франківської обл.) веселе свято, яке супроводжувалося іграми з клоунами та казковими героями, танцями та піснями, солодкими подарунками та іншими призами. Крім цього фонд передав дитячому будинку спортивний інвентар, а саме вуличні тренажери, для більш повноцінного фізичного розвитку дітей, повідомляє прес-служба Фонду.

Схоже свято 3 червня чекає і на вихованців Миколаївської школи-інтернату (м. Миколаївка Донецької обл.). «СВІТЛОМРІЙ» також подарує закладу тенісні столи з наборами ракеток.

"В житті кожної людини наступає період, коли вона починає піклуватися не лише про близьких, але й про благополуччя своєї країни. Адже Україна – це наша спільна велика сім'я, а діти – її майбутнє", - підкреслив голова правління фонду «СВІТЛОМРІЙ» Василь Данилів з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Довідка

Фонд «СВІТЛОМРІЙ» створено у 2009 році Василем Данилівим – основним акціонером групи компаній Korlea Invest з метою створення сприятливих умов для всебічного розвитку українських дітей-сиріт, підтримки соціально значимих проектів в сфері культури і спорту, а також формування позитивного іміджу України закордоном.

Фонд опікується двома дитячими закладами: Долинським дитячим будинком (м. Долина Івано-Франківської обл.) та Миколаївською школою-інтернатом (м. Миколаївка Донецької обл.). У 2009 році «СВІТЛОМРІЙ» завершив повну реконструкцію дитячого будинку у Долині.

Міжнародний день захисту дітей у всьому світі святкують у перший день літа, 1 червня. Це свято вважається одним з найстаріших. Рішення про проведення Дня захисту дітей було ухвалене Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. Вперше його відзначили в 1950 році. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з найважливіших напрямів своєї діяльності.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Доброчинність»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.