Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турки вирішили позбутися галасливих дискотек для “руссо-турісто”

Туризм 20114 переглядів

Опубліковано - 5.07.2010 11:30 | Всі новини | Версія для друку

Турки вирішили позбутися буйних росіян
Турки вирішили позбутися буйних росіян
Туреччина вводить заборону на галасливі дискотеки після опівночі. Як повідомила турецька влада, це зроблено задля захисту туристів, які скаржаться на шум в нічний час.

"Я одержую сотні електронних листів із скаргами, і ми ухвалили рішення про заборону галасливих нічних розваг після півночі", - повідомив міністр захисту довкілля і лісів Туреччини Вейсал Ероглу. Він наголосив, що заклади-порушники закриватимуться.

За словами Ероглу, цей захід вжито на користь тих, хто приїздить на відпочинок і це навіть сприятиме туристичному буму. "Після прогулянок туристи хочуть відпочивати в тиші. Я одержую багато скарг на шум з Анталії, Мангавата і Мули. Всі можуть веселитися, не заважаючи іншим людям. Ми вирішили виявляти толерантність до 23:59", - наводить слова турецького міністра Утро.ру.

Російські ЗМІ вже висунули припущення, мовляв, Туреччина таким чином навмисно дискримінує росіян.

На думку журналістів з Росії, російська молодь їде в цю країну веселитися по ночах, натомість спокійно відпочивати хочуть туристи з Європи. Таким чином, турки вирішили позбутися буйних росіян і зробити ставку на пенсіонерів і сімейні пари з маленькими дітьми з Європи.
Так російські ЗМІ описують своїх співвітчизників на відпочинку
Так російські ЗМІ описують своїх співвітчизників на відпочинку

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.