Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поїздки в Білорусь для українців небезпечні

Національне питання 9704 перегляди

Опубліковано - 25.10.2018 14:36 | Всі новини | Версія для друку

Поїздки в Білорусь для українців небезпечні
Поїздки в Білорусь для українців небезпечні
Українським громадянам потенційно небезпечно відвідувати Білорусь.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в інтерв’ю польському виданню Rzeczpospolita, переклад якого наводить офіційна сторінка МЗС у Facebook.

"Перебування громадян України на території Білорусі є потенційно небезпечним, і про це ми говоритимемо з Мінськом", – сказав Клімкін.

За його словами, зрозуміло, що на території Білорусі діють російські владні структури.

"Росія присутня там у сфері безпеки. Але у двосторонніх відносинах, політичних та економічних, у нас немає більших проблем", – каже міністр.

"Знову йдеться про Росію, яка намагається дестабілізувати регіон ЦСЄ. Додатково намагається довести до поділу в ЄС. Вважаю, що це наш спільний українсько-польський виклик, і тому ми повинні співпрацювати у нашому регіоні", – зазначив Клімкін.

Як повідомлялось, у Білорусі викрали та вивезли до Росії сина українського військового Павла Гриба. Російські слідчі інкримінують йому "схиляння до теракту", Гриб обвинувачень не визнає.

Крім цього Верховний суд Білорусі засудив українського журналіста Павла Шаройка до більш ніж восьми років позбавлення волі, звинувативши у шпигунстві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.