Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поліція розігнала протести під українським парламентом

Пістолетне право Регіон: м.Київ 8523 перегляди

Опубліковано - 17.12.2019 15:52 | Всі новини | Версія для друку

Поліція розігнала протести під українським парламентом
Поліція розігнала протести під українським парламентом
Біля Ради відбулися протести проти ухвалення закону про ринок землі. Між представниками “Національного корпусу” та поліцейськими сталися сутички. Згодом правоохоронці розігнали демонстрантів.

У Києві у вівторок, 17 грудня, біля Верховної Ради України проходять чотири акції протесту. Учасники однієї з них мітингували проти ухвалення парламентом закону про ринок землі.

Серед них були і представники націоналістичної організації "Національний корпус". Вони намагалися встановити намети. Коли поліцейські запитали, чи є у них відповідний дозвіл на їхнє встановлення, почалися сутички. Представники "Національного корпусу" обилили поліцейських зеленкою, а ті відповіли сльозогінним газом, повідомило "Громадське".

Пізніше правоохоронці розігнали протестувальників біля будівлі Верховної Ради. Поліція почала відтісняти учасників акції з проїжджої частини вулиці Грушевського та наступати на протестувальників. Ті у відповідь почали кидати в поліцейських пляшки та інші предмети, передає агенція "Українські новини".

Мітингувальники залишили проїжджу частину вулиці Грушевського і перемістилися на площу Конституції. Пізніше силовики стали розганяти мітингувальників і на площі. Правоохоронці затримували деяких учасників акції протесту. Раніше цього ж дня двоє поліцейських постраждали через бійку біля Ради.

Нагадаємо, 13 листопада Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт про скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.