Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Акція "Моя Батьківщина – не совок" покликана покращити імідж України

Туризм 21599 переглядів

Опубліковано - 2.07.2010 02:27 | Всі новини | Версія для друку

Акція "Моя Батьківщина – не совок" покликана покращити імідж України
Акція "Моя Батьківщина – не совок" покликана покращити імідж України
Туроператори ініціювали проведення акції «Моя Батьківщина – не совок» для покращення туристичного іміджу України.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН голова комісії з внутрішнього й в`їзного туризму Асоціації лідерів турбізнесу України Борис ЗЕЛІНСЬКИЙ.

За його словами, це спроба боротися з іміджем Криму як «совковим» місцем, у якому надаються туристичні послуги низької якості.

«Суть акції в тому, що для покращення іміджу наших курортів ми боротимемося з найбільш одіозними постатями або явищами, які не дають нам можливості спокійно жити й працювати, а нашим туристам - отримувати якісний відпочинок», - сказав Б.ЗЕЛІНСЬКИЙ. Він закликав інших туроператорів підтримати цю акцію.

Керівник центру туристичної інформації Володимир ЦАРУК заявив, що акція поширюватиметься на всю Україну, оскільки проблеми існують і в туристичних комплексах Карпат та інших курортів. Він повідомив, що буде складено чорний список готелів і пансіонатів, що надають послуги низької якості, який буде опубліковано на туристичних порталах.

Від “Аратти”. Цікаво, а як таке явище, як знаходження пам`ятників засновнику того самого “совка” мало чи не в кожному населеному пункті причорноморських туристичних зон, перегукується з назвою акції? Якщо Батьківщина - не совок, то для чого пам`ятники Леніну? А якщо статуї Леніна все ж таки під охороною місцевої влади, - то може все-таки совок? І надихає той Ленін персонал туристичних комплексів на відповідне відношення до клєнтів...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.