Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Вікна-новини» залишаться в ефірі

Телебачення 19348 переглядів

Опубліковано - 1.10.2010 17:34 | Всі новини | Версія для друку

«Вікна-новини» залишаться в ефірі
«Вікна-новини» залишаться в ефірі
«Вікна-новини» залишаться в ефірі СТБ у тих слотах, де й виходять.

Про це ТK сказали у прес-службі каналу.

Нагадаємо, за інформацією джерел ТК, керівництво СТБ для підвищення ефективності вирішило провести на каналі реорганізацію і в зв'язку з цим 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-Новини».

«Ми намагатимемось, щоб скорочення були мінімальними. Телеканал працює за КЗПП і крім того, ми завжди даємо можливість людям проявити себе, тому їм, у будь-якому випадку, будуть запропоновані інші позиції на каналі», - йдеться у повідомленні прес-служби. При цьому прес-служба не уточнює, з якими саме журналістами нові угоди не підписуватимуть.

Заступник генерального директора каналу і колишній шеф-редактор новин СТБ Олексій Мустафін у коментарях ТК зазначив, що питання щодо подальшого працевлаштування вирішуватиметься з кожним співробіником індивідуально.

Як вже повідомляла ТК, СТБ перебудовує структуру департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. За словами Олексія Мустафіна, який нещодавно прийняв пропозицію очолити новостворений напрямок документально-публіцистичних програм каналу, нині триває формування і цього нового підрозділу, до якого, можливо, увійде частина команди новин.

«Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - говорить Мустафін.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.