Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Автобус зіткнувся з потягом. 40 загиблих

Надзвичайна подія Регіон: Дніпропетровська область 10093 перегляди

Опубліковано - 12.10.2010 14:09 | Всі новини | Версія для друку

Автобус зіткнувся з потягом. 40 загиблих
Автобус зіткнувся з потягом. 40 загиблих
У вівторок вранці біля міста Марганець Дніпропетровської області пасажирський автобус “Еталон” зіткнувся з потягом.

Як повідомляє прес-служба МНС, загинуло 40 осіб, із яких 2 особи померли у лікарні. Ще 11 осіб у важкому стані перебувають у реанімаційному відділенні Марганецької міської лікарні.

Начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв розповів "Українській правді", що "автобус стояв на залізничному переїзді і був заборонний сигнал".

"Зі слів диспетчера, який знаходився у цей час на переїзді, з незрозумілих причин автобус, вже коли потяг під'їжджав, виїхав на переїзд, і при спробі переключення передач автомобіль заглох", - зазначив він.

"Сталося зіткнення, і, за попередньою нашої інформацією, біля 300 метрів автомобіль був протягнутий потягом", - додав представник МВС.

"За рішенням міністра на місце ДТП виїжджає група МВС на чолі з заступником міністра Василем Фаринником, також начальник департаменту ДАІ Валерій Лозовий та представник науково-дослідного експертно-криміналістичного центру", - зазначив Андрєєв.

Також, за його словами, глава МВС поставив задачу посилити контроль міліції за проведенням технічних оглядів транспортних засобів, що займаються перевезенням людей, і посилити контроль ДАІ за проїздом залізничних переїздів.

Крім того, як повідомила прес-служба президента, створено штаб із ліквідації наслідків аварії, розслідування причин і допомоги постраждалим та їх сім'ям.

Штаб очолив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, який прибув разом із президентом до Дніпропетровської області. "Клюєв вже виїхав на місце аварії", - йдеться у повідомленні.
Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести ретельне розслідування та встановити винних у ДТП та висловив співчуття рідним і близьким людей, які загинули та постраждали.

Президент має намір оголосити 13 жовтня днем жалоби за загиблими внаслідок ДТП на Дніпропетровщині.

Про це глава держави заявив у Дніпропетровську перед своїм виступом на розширеному засіданні регіонального Комітету з економічних реформ.

"Завтра оголошу день трауру, щоб люди приєдналися до співчуття", - сказав він.

Крім того, як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу за фактом ДТП. Разом з тим, у відомстві не уточнили за якою статтею порушена справа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.