Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВО “Свобода” заявляє, що в них вкрали більш, ніж чверть голосів виборців

Вибори-2010 18944 перегляди

Опубліковано - 11.11.2010 22:23 | Всі новини | Версія для друку

ВО “Свобода” заявляє, що в них вкрали більш, ніж чверть голосів виборців
ВО “Свобода” заявляє, що в них вкрали більш, ніж чверть голосів виборців
У Всеукраїнського об’єднання “Свобода” загалом вкрали 25,78% голосів виборців у багатомандатних виборчих округах до обласних рад.

Про це повідомила прес-служба партії.

Розбіжність між даними "Свободи", закріпленими протоколами ДВК з мокрими печатками та офіційними результатами виборів, складає більше третини голосів на Волині, Івано-Франківщині, Хмельниччині, Чернігівщині і навіть Донеччині.

Так за даними паралельного підрахунку голосів, що збігається з даними екзит-полів у Івано-Франківській області за "Свободу" проголосували 24,7% виборців. Натомість у підсумковому зведеному протоколі зазначено 16,6%. Таким чином 51309 голосів виборців відданих за "Свободу" поцуплено владою.

У деяких регіонах вкрали половину і більше голосів виборців відданих за "Свободу" (Вінницька, Житомирська, Київська, Одеська, Миколаївська, Чернівецька). Так у Київській області розбіжність між даними екзит-полу і підсумковим протоколом складає 54,21%. Таким чином були обкрадені 30760 мешканців Київщини, що віддали свій голос за ВО "Свобода". У Вінницькій області за результатами екзит-полу за "Свободу" проголосувало 5,5% мешканців області, а у підсумковому протоколі зазначено 2,95%. Таким чином 38161 вінничанин, який проголосував за "Свободу" позбавлений права мати своїх представників в облраді.

Подібним чином вкрали фракції у трьох обласних радах – Вінницькій, Житомирській та Закарпатській. У Житомирській області 3,8% виборців віддали свої голоси за ВО "Свобода". У результаті крадіжки 9746 голосів (48,42% - від загальної кількості) у підсумковому протоколі зазначено 1,96% виборців.

Загалом із 909624 виборців, що проголосували за "Свободу" по Україні було поцуплено 234249 голосів. І це без врахування областей, де ще офіційні результати не оприлюдненні (Закарпатська, Луганська та Харківська області).

Проте навіть за цими офіційними результатами за "Свободу" по Україні віддали свій голос 5,18% виборців (без врахуванням поцуплених голосів результат мав би бути 6,98%).

Про мету цих фальсифікацій лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час акції протесту "Ні виборчим фальсифікація та політичному злодійству!" 9 листопада 2010 року у Івано-Франківську:

"Партія регіонів брутально сфальсифікувала результати місцевих виборів 2010 року по всій України. Головне вістря фальсифікацій спрямоване проти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" як принципової і дієвої націоналістичної сили, що відкрито протистоїть антиукраїнській владі. Мета цієї афери відібрати у "Свободи" перемогу на Галичині та максимально обмежити присутність свободівців у місцевих радах у Центрі, на Сході та Півдні України.

Саме цим пояснюється факт колосальної розбіжності між даними екзит-полів щодо підтримки "Свободи" та офіційними результатами, "намальованими" у підконтрольних ТВК за привезеною Путіним технологією, а також затримка оприлюднення результатів виборів на Франківщині, Хмельниччині та в Тернополі".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.