Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко поговорив із урядовцями про трубу

Влада 7400 переглядів

Опубліковано - 25.10.2006 20:56 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко поговорив із урядовцями про трубу
Президент Ющенко поговорив із урядовцями про трубу
Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із віце-прем’єр-міністром України Андрієм Клюєвим, міністром палива та енергетики України Віктором Бойком та керівництвом НАК “Нафтогаз України”.

На зустрічі йшлося про ситуацію з підписанням Україною газових контрактів на 2006-2007 рр, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент України вважає за необхідне підписання двостороннього міжурядового протоколу між Україною та Російською Федерацією, як того вимагає відповідна міждержавна угода.

Під час зустрічі Глава держави порушив питання щодо ролі ВАТ “Газпром” у постачанні газу та про те, який саме газ надходитиме до України у 2007 році, а також про порядок обрахунку транзитної ставки для “Газпрому”.

В. Ющенко вважає, що ціна на газ та газові відносини ніяким чином не можуть бути пов’язані з будь-якими геополітичними питаннями, як, наприклад, вступ до НАТО чи до СОТ.

Президент вказує на необхідність створення газотранспортного консорціуму, але, на його думку, такий консорціум може створюватися виключно на прозорих умовах за участю Європейського Союзу, України та Російської Федерації.

Також на зустрічі Глава держави відзначив необхідність розгляду питання щодо поставки енергоносіїв та порядку ціноутворення як на самі енергоносії, так і на послуги із транзиту таких енергоносіїв у рамках СНД та ЄЕП.

Зустріч відбулася сьогодні у аеропорту “Бориспіль” перед відльотом Президента з офіційним візитом до Фінляндії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.