Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент посварився з провінційною журналісткою

Влада 7772 перегляди

Опубліковано - 1.11.2006 21:12 | Всі новини | Версія для друку

Президент Віктор Ющенко на прес-конференції у Харкові
Президент Віктор Ющенко на прес-конференції у Харкові
Нудотно, обтяжливо й важко - так у загальних рисах охарактеризували журналісти спілкування з Ющенком.

Віктор Ющенко спілкувався в Харкові з журналістами майже три години. Всього, за цей час, журналісти встигли поставити максимум дев'ять питань. Преса явно нервувала – журналісти простоявши майже три години у мікрофоном так і не змогли поставити питання главі держави. А ті, до кого все-таки дійшла черга, цікавилися переважно містечковими проблемами, регіональними конфліктами.

Як результат – деякі журналісти, змучені довгою дорогою на зустріч з Президентом, солодко спали. Інші розмовляли між собою, сором’язливо ховаючись під крісла.

“Правдошукачі” помітно нервували. Журналістка районної газети (Валки, Харківська область) Тетяна Романенко, не витримала, схопила свою записку, вибігла до президії і шпурнула її на стіл Президентові. Ющенко відреагував не відразу. Прес-секретар все-таки дозволила жінці поставити питання. Журналістка, схоже, давно чекала приводу висловити “наболіле”. Її виступ зводився до того, що економіка в її районі на нулі, власті нічого не роблять, і взагалі, яка у нас може бути демократія, якщо навіть Президент не поважає пресу.

Президент зауважив, що поважає позицію журналістки, проте демократія залежить і від того, як, власне, поводяться журналісти. Він рекомендував валківській журналістці не стукати по столу Президента і не кидати записки. Мабуть, це був найяскравіший епізод в усій прес-конференції.

Нудотно, обтяжливо й важко - так у загальних рисах охарактеризували журналісти спілкування з Ющенком. Президент не був налаштований на жарти, не скористався можливістю “розрядити” атмосферу. На питання скільки меду в цьому року зібрано з президентської пасіки, Ющенко пообіцяв відповісти під завісу прес-конференції, але так і не дав відповіді.

Зневірившись пробитися до мікрофонів, журналісти обговорювали костюм Президента і його зовнішній вигляд. Кинулося в очі, що у Ющенка не по-модному пов'язана краватка, а зачіска укладена не досить охайно.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.