Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У небі над Україною з’явилися НЛО

Невідоме 26257 переглядів

Опубліковано - 1.08.2012 12:27 | Всі новини | Версія для друку

У небі над Україною з’явилися НЛО
У небі над Україною з’явилися НЛО
Цього літа уфологи всього світу відзначили ювілей першого зареєстрованого випадку зустрічі людини з “літаючою тарілкою”, чи НЛО. Це сталося 65 років тому.

В Україні активно стежити за небом у пошуках сусідів з інших планет стали з 1980-х років. І в останні роки очевидців, які бачили НЛО, стає тільки більше, пише газета "Сегодня".

Лише за останні кілька місяців уфологи зафіксували 10 випадків "візиту тарілок". Деякі очевидці, які спостерігали щось дивне в небі 23 липня в двох різних містах, розповіли про НЛО.

"Я був на дачі за містом. Увечері вийшов на балкон і помітив, як на горизонті з боку Жмеринки з’явився яскраво-червоний об’єкт. Він став безшумно наближатися, і одночасно рухався як би по колу", - розповідає колишній міліціонер Віталій Іванов.

За його словами, потім незрозумілий об’єкт зник, але через кілька секунд з’явилася таке ж вогняня пляма з іншого боку горизонту.

"Явище спостерігали кілька людей. Моя мама, яка була в Жмеринці, розповіла, що бачила у цей же час "вогняний" трикутник, який, раптово з’явився і так само раптово зник", - додає Іванов.

У цей же день, але вже в Миколаєві люди також стали свідками чогось незвичайного в небі.

"Я бачила, як в небі летіли вздовж горизонту більше двох сотень сяючих дрібних об’єктів, - розповідає Анна. - Спочатку вони летіли всі разом, формуючи коло, потім швидко розтягнулися в лінію. Це відбувалося близько п’яти хвилин, потім вони розсіялися".

Зазначимо, українські уфологи кажуть, що непізнані літаючі об’єкти - часті гості в Україні.

Як пояснив координатор Українського уфологічного клубу УФОДОС Ярослав Сочка, особливо часто НЛО з’являється у Києві та Криму.

На думку Сочка, пік візитів "тарілок" припадає на кінець кожного десятиліття. "З чим це пов’язано, поки нам незрозуміло. Але чекаємо, що в 2019-2020 роки буде багато повідомлень про появу НЛО, - говорить координатор. - За останні 50 років найбільше явищ прибульців було чомусь в кінці 1990-х".

Водночас, астрономи заявляють, що люди просто від незнання можуть сплутати світло звичайної зірки на горизонті з НЛО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.