Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни знайшли сліди інопланетян?

Невідоме 22992 перегляди

Опубліковано - 25.01.2013 12:14 | Всі новини | Версія для друку

Росіяни знайшли сліди інопланетян?
Росіяни знайшли сліди інопланетян?
У російському вугіллі знайшли шматок механічної деталі, яку використовували ще в часи, коли на Землі бігали динозаври, а людей не існувало.

Як повідомляє The Huffington Post, фрагмент деталі нагадує зубчату "зірочку", яка могла б використовуватися в механізмі трансмісії. Дивний артефакт знайшов всередині грудки вугілля мешканець Владивостоку на ім’я Володимир.

Чоловік віддав знахідку біологу Валерію Брієру, який вирішив дослідити походження деталі. Шматок вугілля, в якій вона була, добули на Чорногородській шахті в Хакасії. Вік тутешніх покладів вугілля сягає 300 мільйонів років.

Вчені припускають, що знайдена деталь теж може мати такий же вік. Провівши аналіз знахідки, експерти з’ясували, що вона виконана зі сплаву алюмінію і магнію. На думку вчених, це є доказом, що шматок "зірочки" - рукотворний виріб. Однак хто і навіщо її створив, поки не відомо.

У свою чергу західні вчені переконані, що знайдений артефакт – сфабрикований і не становить історичної цінності.

"Якщо цей артефакт справжній, чому російські вчені не опублікували жодної статті в наукових журналах про нього? Чому взагалі досі не надали жодних деталей аналізу, який вони провели? Знаєте, скандальних знахідок так багато, що важко серед них знайти справжні", - переконана геолог Шерон Хілл.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.