Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Очі - дзеркало душі людини» - науковці вкотре підтвердили давню мудрість

Він і Вона 22504 перегляди

Опубліковано - 22.08.2013 17:43 | Всі новини | Версія для друку

У першу чергу чоловіки дивляться на очі і посмішку. Груди опинилися на третьому місці списку
У першу чергу чоловіки дивляться на очі і посмішку. Груди опинилися на третьому місці списку
Науковці заявляють, що під час першої зустрічі з жінкою чоловіки спочатку звертають увагу на очі і посмішку. Груди в цьому списку посіли лише третє місце. Жінки також спочатку дивляться у вічі.

Крім того, 70% з 1000 опитаних чоловіків звертають увагу також на волосся і вагу. Згідно з дослідженням, чоловіки також оцінюють ноги, уміння одягатися, сідниці, зріст і стан шкіри, повідомляє DailyMail.

Більший відсоток з 1000 жінок, які також взяли участь у дослідженні, заявили, що перше, на що вони звертають увагу при знайомстві з чоловіком, також є очі.

"Очі зазвичай повідомляють нам багато чого про людину, тож ми не здивовані, що очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі. Поки ви не почнете говорити з людиною вперше, все що вам потрібно, це подивитися, як вона виглядає, усмішка також є тим, що обидві статі помічають один в одного", - говорить представник компанії Murine eye drops, яка замовила дослідження.

Жінки в свою чергу, після того як оцінили очі протилежної статі і їхні посмішки, звертають увагу на зріст і волосся. Після цього вони дивляться на вміння одягатися, вагу, шкіру, форму обличчя і, нарешті, сідниці.

Схоже, проведене дослідження доводить, що чоловіки і жінки більш схожі, ніж багато хто вважав раніше. Це дослідження спростовує поширений стереотип про те, що перше, на що звертають увагу чоловіки, бачачи представниць слабкої статі, є жіночі груди.

Привернути увагу протилежної статі і підвищити впевненість в собі можна використовуючи очі і посмішку.

Дослідження також показало, що дві третини чоловіків досить впевнені, щоб розповісти незнайомкам про свої сильні сторони. На це ж готові 50% жінок. Вчені з’ясували, що один з п’яти чоловіків зіштовхнувся з перехожим, захопившись розгляданням представниці протилежної статі. Один з десяти чоловіків врізався в ліхтарний стовп під час спостереження за привабливою жінкою, що пройшла повз нього.

Крім того, з’ясувалося, що кожен четвертий чоловік дивлячись уперше на жінку, знаходив в ній свою «другу половинку».
Очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі
Очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.