Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіони попереджують: якщо Янукович програє – візьмуться за зброю

Пістолетне право Регіон: м.Київ 7198 переглядів

Опубліковано - 19.09.2013 16:56 | Всі новини | Версія для друку

Регіони попереджують: якщо Янукович програє – візьмуться за зброю
Регіони попереджують: якщо Янукович програє – візьмуться за зброю
«Ми маємо зробити поквартирний обхід у своїх закріплених будинках, і, найголовніше, виявити тих, хто не симпатизує Партії регіонів, проти № квартири поставити ХРЕСТ» (з листа соцпрацівника).

Опозиційний нардеп Володимир Яворівський опублікував на своєму офіційному сайті листа, надісланого йому мешканкою 213-го округу (Троєщина). За свідченням авторки листа, жінки-соцпрацівника, Партія регіонів активно готується до майбутніх президентських виборів – причому настільки активно, що на озброєння взяті методи, які більше нагадують підготовку до Варфоломіївської ночі, аніж до вільного волевиявлення.

Наводимо фрагменти опублікованого листа:

«Я соціальний працівник, працюю у територіальному центрі обслуговування пенсіонерів. За кожним соц. працівником закріпили по 2-3 будинки і сказали, що ми відповідаємо за ці будинки на виборах. Ми посміялися і розійшлися по робочих місцях. Але сміятися було рано! Увечері того ж дня – 9 липня нас запросили на 19.00 на бесіду з представником партії п. Понаморем (орфографія автора збережена).

Там я зрозуміла, що сміятися не треба. Було сказано, що треба зробити все можливе, щоб переміг Янукович, а якщо ні, то доведеться братися за автомати. Ми маємо зробити поквартирний обхід у своїх закріплених будинках, і, найголовніше, виявити тих, хто не симпатизує Партії регіонів, проти № квартири поставити ХРЕСТ (дослівно).

У співчуваючих Партії регіонів ми повинні взнати про їх потреби, і, за можливості, допомогти (привертаючи органи собесу, жеки і т.д.). Також нам дадуть плани ремонтів у під’їздах, у дворах і т.д. і ми заздалегідь повинні повідомляти мешканцям своїх будинків про це. Що ви хотіли ремонту, ось вам партія зробила, виконала свою обіцянку.

Мене, звісно, лякають слова про автомати, але ще гірше те, що я повинна виявляти незгодних з владою, а що буде з тими людьми – їх звільнять з роботи, або ще щось гірше?»

Крім цього, авторка листа поскаржилася, що соцпрацівників змусили заповнити анкети і написати заяви про вступ до Партії регіонів. Кожний член партії платитиме щомісячний внесок у 10 гривень (для пенсіонерів – 2 гривні), але керівництво запевнило, що це будуть перерахування із зарплатного фонду.

Звісно, з 10 гривень із кожного «добровільно-примусового» члена Партія регіонів навряд чи збагатіє, але зрозуміло, що це у даному випадку не є основною її метою. Соцпрацівники – не підприємці, з них багато не злупиш, а ось для ставлення хрестів проти невгодних вони цілком підходять.

Якщо наведена у листі інформація є правдивою, напрошуються два висновки: або вище керівництво настільки дотисло місцевих «понаморів», що ті з переляку вже відкритим текстом розпатякують про автомати, або політика погроз цілком офіційно санкціонована «зверху».

Хід примітивний, але дуже дієвий: урешті-решт, у підсвідомості кожного з нас із народження забите «тільки б не було війни». Тим більше він має діяти на соцпрацівників – категорію, незахищенішою за яку є хіба що їхні клієнти – пенсіонери й інваліди. Викажеш антипатію до Великої та Могутньої Партії – поставлять на тобі хрест, і чекай тоді чи то автоматів, чи то звільнення з роботи (з середньою зарплатою аж у 2519 гривень, і то, якщо Держкомстат не бреше). А викажеш співчуття – зроблять тобі ремонт у під’їзді. Можливо. Якраз за ті 10 гривень, що здеруть із тебе та твоїх колег. А потім ще виженуть на демонстрацію – нести подячні лозунги а-ля «Спасибі товаришу Януковичу за вкручені лампочки».

Але все це фігня: тільки б не було війни, чи не так?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.