Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розвідка ніколи не мала справ з підозрюваним Германом

Захист держави 5610 переглядів

Опубліковано - 5.06.2018 16:08 | Всі новини | Версія для друку

Розвідка ніколи не мала справ з підозрюваним Германом
Розвідка ніколи не мала справ з підозрюваним Германом
Українська розвідка спростуала заяви Германа та його адвокатів.

У зв’язку із появою 4 червня у деяких ЗМІ інформації з посиланням на адвоката нещодавно заарештованого СБУ громадянина України Бориса Германа Євгена Солодко про нібито причетність його підзахисного «до спецоперації Служби зовнішньої розвідки України по виявленню каналів фінансування російських диверсантів» прес-служба СЗРУ заявляє про таке.

Громадянин України Борис Герман не мав і не має жодного відношення до Служби зовнішньої розвідки України, ця особа ніколи не була в кадровому складі та агентурному апараті СЗР України.

СЗР України вважає появу таких публікацій в ЗМІ спробою вигородити громадянина України Бориса Германа, який звинувачується у тяжких злочинах: державній зраді та організації замаху на вбивство. Також це може бути черговим проявом інформаційної війни проти України, а саме спробою продемонструвати суспільству нібито відсутність координації між Службою зовнішньої розвідки та Службою безпеки України.

Наголошуємо, що СЗР України перебуває у тісній, цілодобовій координації з СБ України в питаннях захисту нашої держави від зовнішніх загроз. Відповідну взаємодію СЗР України має з іншими членами розвідувальної спільноти та усіма складовими сектору безпеки України.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.