Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ОБСЄ фіксує інтенсивні обстріли на лінії розмежування

Війна з Росією (АТО) 958 переглядів

Опубліковано - 18.03.2021 14:11 | Всі новини | Версія для друку

ОБСЄ фіксує інтенсивні обстріли на лінії розмежування
ОБСЄ фіксує інтенсивні обстріли на лінії розмежування
17 березня у Донецькій області СММ зафіксувала 30 порушень режиму припинення вогню. За попередній звітний період в регіоні було зафіксовано 93 порушення режиму припинення вогню.

У Луганській області Місія не зафіксувала порушень режиму припинення вогню. У попередньому звітному періоді було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню в регіоні.

Місія продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське. Міні-безпілотний літальний апарат СММ помітив людей у ​​зоні відведення військ поблизу Золоте.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити підтримку та експлуатацію критичної цивільної інфраструктури. Спостерігачі почули один невизначений вибух поблизу Донецької фільтраційної станції, через деякий час, після пересадки робітників між Ясинуватою та станцією.

Місія продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на трьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та трьох відповідних блокпостах збройних формувань у Луганській області.

Свобода пересування Місії продовжувала бути обмеженою, в тому числі поблизу непідконтрольного уряду Спартака, Донецька область.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.