Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?

Пістолетне право 10519 переглядів

Опубліковано - 18.06.2007 11:46 | Всі новини | Версія для друку

Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?
Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?
Причиною обшуку у неділю в квартирі керівника юридичного департаменту блоку “Народної самооборони” Юрія Мартиненка стала кримінальна справа, порушена через автомобільні крадіжки. Підозрюваним у злодійстві, несподівано для усіх, виявився його син.

Про це заявив речника київського відділку міліції Володимир Поліщук, повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС у Києві.

За словами Поліщука, обшук у квартирі Мартиненка провели у межах справи, порушеної проти сина адвоката.

"Згідно з постановою Дарницького суду на квартирі Юрія Мартиненка, де проживає також його син, проводився обшук", - сказав речник столичного відділку МВС.

"Мартиненко Максим Юрійович проходить по кримінальній справі за статтею 185 частина 2. Це крадіжка. Крадіжка коліс автотранспорту та інших речей з автомобілів. Максим є підозрюваним", - додав Поліщук.

При цьому в МВС зазначають, що "на нього (Максима Мартиненка) вказав один із учасників у цій справі, крім цього на місці одного із злочинів була вилучена машина Максима".

В свою чергу, сам Юрій Мартиненко запевняє, що ні його самого, ні його сина про існування обвинувачень не попередили.

Як відомо, у неділю співробітники кримінального розшуку Дарницького райвідділу міліції Києва провели обшук у квартирі керівника юридичного департаменту блоку "Народна самооборона Юрія Луценка".

Сам Мартиненко пов’язував це "виключно зі своєю діяльністю" і називав спробою прямого тиску на нього як на адвоката.

Від “Аратти”: те,що МВС під проводом соціалістичного Цушка не товаришує із Законом - всі вочевидь побачили на прикладі захоплення Генпрокуратури.

А також зараз є свідками, як правосудна влада “суворо” й показово для суспільства карає тих, хто скоїв цей тяжкий злочин.

А злочинна дія, яка залишилася без покарання - породжує іншу, більш зухвалу. То чи варто дивуватися, тому, що: в громадянина, без його відома вилучають автівку а його самого, за доносом якогось підозрюваного - так само роблять підозрюванним у злодійстві.

Втім, дивного тут нічого немає - типова більшовицька вакханалія. таке вже було у 20-ті - 30-ті роки милулого століття. Тоді - це була трагедія, а зараз?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.