Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Радмін Криму починає гру у Мєшковщину?

Пістолетне право 7059 переглядів

Опубліковано - 30.09.2007 00:22 | Всі новини | Версія для друку

Радмін Криму починає гру у Мєшковщину?
Радмін Криму починає гру у Мєшковщину?
Голова Ради міністрів Криму Віктор ПЛАКІДА сьогодні намагався перешкоджати роботі заступника Постійного представника Президента України в АРК, заявляє Представництво глави держави.

«У влади Криму після невдалих спроб скомпрометувати Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим і його посадових осіб, звинувативши їх в дестабілізації ситуації в автономії і корупції, почали «здавати нерви», і вони перейшли до прямого перешкоджання Представництву в участі в роботі республіканських органів управління», - говориться в заяві.

Як стверджують в Представництві, сьогодні перед початком позачергового засідання Ради міністрів АРК його голова Плакіда «намагався видалити із залу засідання заступника Постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим Валерія Пробий-Голову, мотивуючи це тим, що в роботі засідання має брати участь Представник глави держави, а не його заступник».

Пробий-Голова звернув увагу керівника Радміну АРК на незаконність таких вимог. Після чого, як стверджують в Представництві, Плакда «зажадав звільнити робочий стіл і пересісти на місця для запрошених і технічного персоналу, чим були створені неприйнятні умови для ознайомлення з винесеними на засідання документами, участі в обговоренні проектів нормативно-правових актів і повноцінної роботи в засіданні».

В зв`язку з цим Представництво Президента України в Криму попереджає голову Радміну і інших посадовців автономії про відповідальність, яка за перешкоджання виконанню функціональних обов`язків Представництва передбачена Законом України «Про Представництво Президента України в АР Крим» і Кримінальним кодексом України. Крім того, Представництво залишає за собою право проінформувати главу держави Віктора Ющенка про цей інцидент, а також звернутися до прокуратури Криму для відповідного реагування.

Як повідомлялося раніше, напередодні перший віце-спікер парламенту Криму Сергій Цеков звинуватив Пробий-Голову в корупції. Крім того, Цеков заявив, що Представництво Президента лише дестабілізує ситуацію в автономії.

Пробий-Голова назвав звинувачення Цекова «чорним передвиборним піаром».

Постпред Президента в АРК Володимир Хоменко заявив, що негативну реакцію з боку кримської влади викликала його критика щодо підготовки виборчих списків, а також заяви про земельне беззаконня на півострові.

Від “Аратти”: лібералізм київського керівництва до неприкритої деструктивної діяльності спецслужб Росії на території АР Крим завжди має погані наслідки для України.

На початку 90-х, виключно при потуранні Києва, у криму виник прецедент мєшковщини, коли російські агенти впливу намагалися відірвати АР Крим від України, самочинно, через орган місцевого самоврядування, ввівши посаду президента, яку обійняв Мєшков - особа тісно пов'язана із КДБ, а потім - ФСБ Росії. Нагадаємо, що найближче оточення Мєшкова становили старші офіціери ГРУ МО РФ та ФСБ РФ. Тільки розголос цього факту у провідних виданнях світу та перспектива санкцій ООН, примусив Москву дати реверс та згорнути спецоперацію по відчуженню від України частини території.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.