Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Містична випадковість із директором Вексельберга

Пригода 10326 переглядів

Опубліковано - 22.10.2007 23:39 | Всі новини | Версія для друку

Містична випадковість із директором Вексельберга
Містична випадковість із директором Вексельберга
Виконуючий обов’язки генерального директора підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Дніпрогаз Сергій Корнійчук сьогодні вранці, по дорозі на роботу, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Виконуючий обов’язки генерального директора підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Дніпрогаз Сергій Корнійчук у понеділок вранці по дорозі на роботу поблизу села Богуслав (Павлоградський р-н Дніпропетровської обл.) потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили у Павлоградському районному відділенні УМВС України у Дніпропетровській області, автомобільна аварія сталася на 229-му кілометрі дороги Знаменка-Луганськ-Ізварино між 8:00 і 9:00.

Пригода, за попередньою інформацією, сталася з вини водія машини, що їхала попереду. Саме він не справився з керуванням, внаслідок чого його автомобіль занесло, і він перегородив дорогу.

Корнійчук, який у момент ДТП знаходився в машині як пасажир, у результаті аварії отримав струс мозку, вивих щелепи і перелом руки. Після того, як в лікарні йому була надана медична допомога, він відправився до Дніпропетровська.

Представник ТОВ ГАЗЕКС-Україна (Київ), який управляє Дніпрогазом, підтвердив інформацію про ДТП, а також уточнив, що Корнійчук, не зважаючи на отримані травми, продовжує керувати діяльністю підприємства.

Корнійчук, який також є генеральним директором підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Донецькгоргаз, був призначений в.о. генерального директора Дніпрогазу минулого тижня, після того, як керівника цього підприємства Ігор Іванкова було затримано правоохоронними органами.

Від “Аратти”: можливо, ДТП, яке сталося вранці просто збіг обставин. А можливо й ні.

В усякому разі, ми б порадили донеччанам уважніше придивлятися до газових мереж та приборів. І у разі чого, не покладаючись на вексельберговські аварійні - хутенько покидати будинок.

Так буде спокійніше.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пригода»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.