Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки дерибану. Народні обранці знову понишпорили у громадській кишені

Самоврядування 6785 переглядів

Опубліковано - 28.08.2008 18:25 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки дерибану. Народні обранці знову понишпорили у громадській кишені
Хроніки дерибану. Народні обранці знову понишпорили у громадській кишені
Київрада пристала на пропозицію мудрого Космоса і дозволила продати комунальну власність водоканалу та газового кранику. Якість послуг від того не покращає, а тарифи - тільки зростатимуть.

Київська міська рада дозволила продаж комунального пакету акцій ВАТ «АК «Київводоканал» у кількості 178 млн. 748 тис. 500 шт. акцій, що становить 25,4%.

За це рішення проголосувало 90 депутатів.

Також Київська міська рада сьогодні на сесії прийняла рішення дозволити продаж комунального пакету акцій ВАТ «Київгаз» у кількості 1 млн. 614 тис. 144 шт., що становить 28,45% акцій.

За це рішення проголосували 90 депутатів.

Довідка. ВАТ “АК "Київводоканал» створено в 2001 році шляхом перетворення в ході приватизації ДКО "Київводоканал".

«Київводоканал» забезпечує цілодобове постачання питною водою понад 2,6 мільйонів осіб і близько 3 тис. підприємств, відведення й очищення 1,3 млн. куб. м стічних вод на добу. Річні обсяги водопостачання становлять 357,393 млн. куб. м, водовідведення - 369, 979 млн. куб. м.

За даними ВАТ «АК «Київводоканал», серед його акціонерів - ЗАТ «Компанія «Киевенергохолдинг» - 67%, КМДА - 25,46%, ВАТ «ДКД-04» - 5% і фізичні особи.

ВАТ "Київгаз" займається транспортуванням газу розподільними трубопроводами, а також продає газ населенню і бюджетним організаціям у Києві.

За даними Агентства розвитку інфраструктури фондового ринку, станом на квітень 2006 року, 88,4553% акцій "Київгазу" належить Головному управлінню комунальної власності Київської міськдержадміністрації, 10,9227% - ТОВ "Техрілат" (Київ).

Від “Аратти”: складається таке враження, що громадська власність, тобто власність усіх киян - невичерпне джерело збагачення групи осіб, на чолі із легендарним Космосом, а не запорука стабільного і заможного життя кожного киянина.

Тому важко зрозуміти, чому особи, які тимчасово отримали мандат на місце у самоврядуванні так вільно розпоряджаються тим, що їм, по праву, не належить? Чи хтось спитав у власника, тобто громади, чи згодна вона розпродати її майно?

Та де там. Бо майно тільки декларувалося, як громадське, а насправді - воно вже давно було чиновницьке, а ніні лише відбувається така собі легалізація. А за нею - буде диктат власника, бо ці підприємства, поза волею киян, - є регіональні монополісти. Тобто, нікуди ніхто не подінеться - платитиме, скільки скажуть.

Такі вони завжди - результати "виборів" за банку консервів та кіло гречки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.