Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни визнані найогиднішими туристами в світі

Туризм 11165 переглядів

Опубліковано - 4.09.2009 14:24 | Всі новини | Версія для друку

Сцена з фільму “На море!” (реж.Я.Чиважевський, 2009 р.)
Сцена з фільму “На море!” (реж.Я.Чиважевський, 2009 р.)
Росіяни очолили рейтинг найгірших туристів, складений британським туристичним сайтом Real Holiday Reports. Раніше в лідерах ганебного списку числилися курортники з Німеччини.

Результати опиту, проведеного серед громадян Великобританії, шокували навіть його організаторів, повідомляє "Росбізнесконсалтинг". Як виявилось, більше всього остров'янам з Туманного Альбіону докучали вихідці з РФ.

"Якщо чесно, то коли ми починали проводити опит, то в першу чергу чекали почути старі, звичні скарги на німецьких туристів, - признається редактор сайту Real Holiday Reports Гар Хьюїтт. - Але ми були здивовані, коли нас закидал розповідями про жахливу поведінку росіян".

У результаті більша третина опитаних назвали росіян нестерпимими сусідами і попутниками.

Суть претензій британців зводиться до наступного: росіяни захоплюють пляжні лежаки і відносять їх на ніч до себе в номер; вони носять з собою пачки грошей і усюди ними смітять; також туристи з РФ третують персонал готелів і взагалі поводяться зарозумно.

До всього іншого, "Руссо турісто" голосно лаються і блюють в барах і басейнах, одягаються як бандити і носять багато золотих прикрас.

Нарешті, вони відносять їжу з ресторану до себе в номери.

Опис поведінки росіян виглядає так страхітливо, що можна подумати, ніби турфірми Великобританії винайшли машину часу і відправляють своїх клієнтів на відпочинок в 1990-і роки, іронізує видання. Тоді перші вітчизняні бізнесмени щойно заробили на відпочинок в єгипетській "троячці" і вирішили, що увесь світ належить їм.

Втім, біля третини респондентів, як завжди, поскаржилося на німців, а 15% вияввилися настільки самокритичними, що назвали найгіршими туристами власне британців.

У поточному опиті взяли участь понад 1 тисячі жителів Великобританії, що вже встигли цього року з'їздити на літній відпочинок до Іспанії, Франції, Італії, Туреччини, Греції, Португалії, на Кіпр і Мальту.

Опитування проводиться сайтом регулярно, і британці, що повернулися з відпустки, оцінюють на ньому поведінку на курортах представників інших країн.

Аналогічне опитування, проведене серед власників готелів, визнав найгіршими туристами французів. Вони погано або взагалі не розмовляють англійською і ще рідше знають мову тієї країни, в яку вони приїхали. Окрім цього, французи дуже зарозумілі і не відрізняються ввічливістю. До того ж вони не звикли залишати "на чай", повідомляє NEWSru.com.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.