Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Вікна-новини» залишаться в ефірі

Телебачення 19349 переглядів

Опубліковано - 1.10.2010 17:34 | Всі новини | Версія для друку

«Вікна-новини» залишаться в ефірі
«Вікна-новини» залишаться в ефірі
«Вікна-новини» залишаться в ефірі СТБ у тих слотах, де й виходять.

Про це ТK сказали у прес-службі каналу.

Нагадаємо, за інформацією джерел ТК, керівництво СТБ для підвищення ефективності вирішило провести на каналі реорганізацію і в зв'язку з цим 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-Новини».

«Ми намагатимемось, щоб скорочення були мінімальними. Телеканал працює за КЗПП і крім того, ми завжди даємо можливість людям проявити себе, тому їм, у будь-якому випадку, будуть запропоновані інші позиції на каналі», - йдеться у повідомленні прес-служби. При цьому прес-служба не уточнює, з якими саме журналістами нові угоди не підписуватимуть.

Заступник генерального директора каналу і колишній шеф-редактор новин СТБ Олексій Мустафін у коментарях ТК зазначив, що питання щодо подальшого працевлаштування вирішуватиметься з кожним співробіником індивідуально.

Як вже повідомляла ТК, СТБ перебудовує структуру департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. За словами Олексія Мустафіна, який нещодавно прийняв пропозицію очолити новостворений напрямок документально-публіцистичних програм каналу, нині триває формування і цього нового підрозділу, до якого, можливо, увійде частина команди новин.

«Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - говорить Мустафін.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.