Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект

Туризм Регіон: Івано-Франківська область 10853 перегляди

Опубліковано - 29.11.2017 04:00 | Всі новини | Версія для друку

На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект
На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект
В рамках проекту, зокрема, був створений туристичний веб-портал, промо-продукція, створено інформаційний центр.

Найбільший в історії області туристичний грантовий проект реалізовують на Івано-Франківщині. Як повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної державної адміністрації, проміжні підсумки проекту "Івано-Франківська область – край для туризму" були презентовані під час конференції.

За інформацією прес-служби, Івано-Франківська облдержадміністрація стала одним з переможців першого конкурсу програм в рамках проекту ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні" в 2014 році. На реалізацію туристичного проекту ЄС виділив 600 тисяч євро – загальна сума проекту "Івано-Франківська область – край для туризму" склала понад 765 тисяч євро.

Начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко, представив результати проекту.

Так, за його словами, в рамках проекту були проведені аналітичні та соціологічні дослідження соціально-економічного потенціалу туристичної галузі; розроблена комплексна регіональна цільова програма розвитку туризму в області на 2016-2020 роки; проведена категоризація туристичних садиб області; було проведено ряд навчальних тренінгів і семінарів.
Крім того, за час реалізації проекту в Івано-Франківську з’явився обласний центр розвитку туризму; в місті Галичі і селі Ільці Верховинського району почали облаштовувати візит-центри (центри гостинності). Візит-центри будуть складатися з туристично-інформаційного центру, кінотеатру, конференц-зали для проведення різних туристичних заходів, приміщення для короткострокового відпочинку автотуристів.
Також частина виділених коштів пішла на виготовлення і установку більше 35 туристично-інформаційних стендів на території області, створення туристичного веб-порталу; презентацію туристично-рекреаційного потенціалу області більш ніж на 10 всеукраїнських і регіональних виставках і виготовлення друкованої промоційної продукції.

У прес-службі Івано-Франківської ОДА підкреслили, що реалізація завдань проекту буде продовжена поза нею і, таким чином, область забезпечить його стійкість і сталість розвитку туризму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.