Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телеведуча, яка покинула Білорусь і приїхала в Україну, заявила, що їй погрожують арештом рідних

Імперія «Совок» 1265 переглядів

Опубліковано - 26.05.2021 13:30 | Всі новини | Версія для друку

Телеведуча, яка покинула Білорусь і приїхала в Україну, заявила, що їй погрожують арештом рідних
Телеведуча, яка покинула Білорусь і приїхала в Україну, заявила, що їй погрожують арештом рідних
Ведуча програми «Чесно кажучи» на телеканалі «Белсат» Аріна Малиновська, яка покинула Білорусь і перебуває в Україні, заявила, що їй погрожують арештом рідних, якщо вона не повернеться в Білорусь.

Телеканал «Белсат» опублікував запис розмови Малиновської і заарештованого чоловіка її сестри Валентина Кучеренка, в якому той каже, що його не відпустять на свободу, поки Малиновська не повернеться в Білорусь. Також журналістка розповіла про це російському виданню «Медуза».

Малиновська поїхала з Білорусі після затримання шістьох її колег, яких звинувачують в «незаконному виготовленні та розповсюдженні медіаконтенту».

Як повідомляє «Белсат», 24 травня журналістці подзвонив слідчий з номера чоловіка сестри, сказавши, що її родич та його друг «у них», а тепер вони їдуть за бабусею і дідусем журналістки.



Затримання підтвердив і сам чоловік сестри Валентин Кучеренко, вказавши, що його постійно питають, коли вона зможе приїхати, мовляв, «не відчепляться ні від нас, ні від батьків, ні від сім’ї».

«Тиск на родичів – це шок. Звичайно, я й подумати не могла, що так все може обернутися. Я знала, що може бути якийсь пресинг на мене, як на журналіста. Але я і подумати не могла, що цей тиск почнеться на моїх родичів», – прокоментувала Малиновська ситуацію «Медузі».

Після одного з випусків програми «Чесно кажучи», яку веде Аріна Малиновська, були затримані двоє колишніх міліціонерів, які приходили в студію «Белсату» в Мінську.

Через кілька днів силовики прийшли з обшуком на сам телеканал. Були затримані, а потім заарештовані на 15 діб шестеро технічних співробітників каналу – «за непокору міліції».

Державний телеканал «Білорусь-1» повідомляв, що підставою для обшуку в «Белсат» стало «незаконне виготовлення і розповсюдження медіаконтенту». В сюжеті державного каналу стверджувалося, що силовики буцімто знайшли в студії форму міліціонерів і МНС, і що «Белсат» «може бути причетний до маскараду з особами переодягненими у силовиків».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.