Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нові більшовики блокують Мартинюком початок роботи парламенту

Коаліція «С.Р.А.К.А» 25203 перегляди

Опубліковано - 13.11.2007 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Нові більшовики блокують Мартинюком початок роботи парламенту
Нові більшовики блокують Мартинюком початок роботи парламенту
Підготовча група з організації першого засідання Верховної Ради VI скликання продовжить свою роботу завтра, 14 листопада, о 15.00. Жодного рішення ухвалено не було.

Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив заступник лідера БЮТ Олександр Турчинов.

Він наголосив, що під час сьогоднішнього засідання не було прийнято позитивного рішення щодо обрання голови Підготовчої групи. Турчинов зазначив, що БЮТ та НУ-НС як компроміс пропонували обрати на посаду голови Підготовчої групи представника Блоку Литвина Ігоря Шарова, однак він зняв свою кандидатуру.

Крім того, за словами Турчинова, БЮТ та НУ-НС пропонували обрати двох співголів – від НУ-НС та БЮТ та від Партії регіонів, КПУ і Блоку Литвина. Однак і ця пропозиція не знайшла підтримки.

Ще однією пропозицією було обрання голови Підготовчої групи від Партії регіонів, його заступника - від БЮТ та секретаря - від НУ-НС. «Однак і ця пропозиція не була проголосована», - сказав Турчинов.

Він зазначив, що натомість Партія регіонів і КПУ наполягали на тому, аби головою підготовчої групи було обрано Адама Мартинюка.

Турчинов зазначив, що відмова другий день поспіль обрати голову Підготовчої групи робиться Партією регіонів і КПУ «виключно для того, щоб затягнути початок роботи Верховної Ради».

Не зважаючи на це, запевнив Турчинов, Верховна Рада розпочне свою роботу не пізніше 26 листопада. Він нагадав, що рішення Підготовчої групи мають рекомендаційний характер, і тому всі організаційні питання щодо діяльності ВР можуть бути проголосовані безпосередньо у сесійному залі.

У свою чергу голова Політради НУ-НС В’ячеслав Кириленко наголосив, що БЮТ та НУ-НС демонструють готовність до пошуку компромісу у питанні роботи Підготовчої групи. «Але Партія регіонів, КПУ і Блок Литвина працюють виключно на відтягування початку роботи ВР», - сказав він.

Кириленко закликав Партію регіонів, КПУ та Блок Литвина припинити саботаж робочої групи. «Переконаний, що завтра буде знайдено компроміс, і Підготовча група зможе конструктивно працювати», - сказав він.

Представник Блоку Литвина в Підготовчій групі з організації роботи першого засідання Верховної Ради VІ скликання Ігор Шаров відмовився обійняти посаду голови Підготовчої групи.

Шаров зазначив, що Блок Литвина погоджується на те, щоб у цій Підготовчій групі її представник обіймав посаду секретаря.

Він зазначив, що сьогодні “Наша Україна - Народна самооборона” і БЮТ знову відмовлялися підтримати кандидатуру Адама Мартинюка на посаду голови Підготовчої групи, в той же час Партія регіонів, КПУ та Блок Литвина знову пропонували кандидатуру Мартинюка на цю посаду.

Між тим Шаров вважає, що може бути досягнута домовленість, що кандидатура Мартинюка буде підтримана в обмін на визначення дати першого засідання парламенту на період з 21 по 23 листопада.

Шаров зазначив, що Партія регіонів виступає за проведення першого засідання ВР 26 листопада, і це може стати компромісом в даному питанні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.