Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Вихідні у Львові за півціни» - на день св.Миколая

Анонси Регіон: Львівська область 23564 перегляди

Опубліковано - 8.12.2009 14:00 | Всі новини | Версія для друку

Львів запрошує на святкування зимових свят.
Львів запрошує на святкування зимових свят.
З 19 до 20 грудня у Львові буде проходити промоційна акція «Вихідні у Львові за півціни».

Особливістю цьогорічних святкувань будуть подарунки в день св. Миколая. Для тих туристів, які завітають до Львова з 19 до 20 грудня, чекають 50% знижки у готелях, рестораціях, туристичних агенціях та в розважальних закладах. Скористатись цим подарунком зможуть не лише туристи, але й мешканці Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Готелі, ресторани, кнайпи, туристичні компанії, розважальні комплекси пропонуватимуть протягом двох днів відвідувачам 50% знижки на свої послуги та товари. Повний перелік учасників та деталі їхньої участі в акції буде розміщено на сайтах: www.lviv.ua, www.visitlviv.net, www.cultureandtourism.lviv.ua, www.city-adm.lviv.ua.

Реклама акції «Вихідні у Львові за півціни» а також промоція подальших зимових святкувань у Львові буде розміщена у кінотеатрах великих міст України, на телебаченні та в інтернеті. Інформація про акцію буде розіслана українським та закордонним туристичним компаніям, санаторіям, туристично-інформаційним центрам для формування турів до Львова.

Організаторами цього проекту є Львівська міська рада спільно з представниками туристичної сфери м. Львова.

Довідка

Учасники акції «Вихідні у Львові за півціни».

Готелі: «Вінтаж», «Власта», «Галактика», «Дністер», «Євроготель», «Леополіс», «НТОН», «Святослав», «Citadel Inn» Hotel & Resort, Апартаменти “Ірена”, «Містерхостел», «Old Ukrainian Home Hostel», «Озерний край», Замок лева.

Ресторани: Тарон, Кентавр, Cafe-1, А-Я, Кумпель, Кілікія, Дарвін, Купол, Криївка, Мазох-кафе, Найдорожча ресторація Галичини, Гасова Лямпа, Галицька жидівська кнайпа, Лівий берег, Італійський дворик, Шекспір, Хмільний дім Роберта Домса, Мапа, Квартира, 35, Під клепсидрою, Кабінет, Під синьою пляшкою, Фотоклуб Ч/Б5Х5, Япі. Острів Суші, Магазин розливного пива «Хмільна бочка», Медівня, Дублін, Fashion Club, Хорс, Озерний край, Світлиця Лева, Парк-кафе «Замок лева», Прага, Європа.

Туристичні фірми: Баварія-тур, КИЙ АВІА ВЕСТ, Мандри Плюс, Трайдент, Дана-К, Всесвіт, ІНЛЬВІВ, Бітур, Скарби Світу, Петбо, Аккорд Тур, КЛУБ МАНДРІВНИКІВ, Чудо Тур, ГАЛІЦІЯ-ТУР.

Атракції: Чудо Тур, Аквапарк ПЛЯЖ, Мережа концептуальних авторських ресторанів «!ФЕСТ», Клуб «Split-Lviv», Фонд Св. Володимира, Мережа концептуальних авторських ресторанів «!ФЕСТ».

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Анонси»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.