Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам

Слава козацька Регіон: Житомирська область 25801 перегляд

Опубліковано - 26.01.2010 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам
Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам
Складні погодні умови не завадили льотчикам-винищувачам бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗС України, що дислокується на Житомирщині, виконати дві льотні зміни вдень та вночі.

Незважаючи на снігопади та двадцятиградусні морози, екіпажі Су-27 та Су-27УБ 9-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗС України, що дислокується на Житомирщині, протягом 22-23 січня виконали польоти вдень і вночі у складних метеорологічних умовах, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Головним завданням польотів було подальше практичне перенавчання пілотів бригади, якою командує військовий льотчик 1-го класу полковник Павло Білько.

У перший день польоти тривали вдень та вночі. Зранку, ще затемна, особовий склад батальйону аеродромно-технічного забезпечення розчистив злітно-посадкову смугу від снігу і вже невдовзі для уточнення метеорологічних даних у небо злетів літак Су-27УБ, пілотований досвідченими пілотами – військовими льотчиками 2-го класу командиром авіаційної ескадрильї підполковником Іваном Петренком та старшим штурманом бригади підполковником Олександром Довгачем.

Після їх повернення та отримання передпольотних вказівок від командира бригади, першим на навчально-бойовому літаку Су-27УБ злетів екіпаж у складі командира бригади військового льотчика 1-го класу полковника Павла Білька та начальника штабу винищувальної авіаційної ескадрильї майора Олексія Захарчука.

Необхідно зазначити, що для майора Олексія Захарчука це був перший самостійний політ на бойовому літаку Су-27, яким він завершив черговий етап практичного перенавчання на новий для нього тип авіаційної техніки.

Після “спарки” Су-27УБ із визначеними інтервалами у небо піднялись й інші літаки – загалом чотири винищувачі. Цього дня військові льотчики бригади виконали вісім польотів. Ще декілька вильотів пілоти здійснили наступного дня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Слава козацька»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.