Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Якщо більшовики не виконають Указ Президента - це кримінальний злочин

Політика 10339 переглядів

Опубліковано - 2.04.2007 17:41 | Всі новини | Версія для друку

Якщо більшовики не виконають Указ Президента - це кримінальний злочин
Якщо більшовики не виконають Указ Президента - це кримінальний злочин
На політиків, які не виконуватимуть Указ Президента, чекає кримінальна справа - вважає народний депутат Катеринчук

“Указ Президента – це один із нормативно-правових актів, які згідно з Конституцією є обов’язковими для виконання на всій території України”, - сказав в інтерв’ю народний депутат Микола Катеринчук, коментуючи заяви спікера Мороза про те, що сьогодні немає правових підстав для розпуску ВР, і якщо указ буде виданий, то ніхто його не виконуватиме, передає прес-служба НУ.

За словами Катеринчука, глава держави ще не видав указ про розпуск парламенту, а “регіонали” вже заявляють, що немає підстав для припинення повноважень Верховної Ради. Такі заяви він назвав безвідповідальними.

Катеринчук наголосив, що у даній ситуації є недопустимим шантажистський тон “регіоналів”. “Якщо Президент Ющенко видасть Указ про припинення повноважень парламенту, то всі громадяни України, всі посадові особи мають його виконувати”, - наголосив народний депутат, додавши, наслідки його не виконання – це порушення кримінальних справ про ти осіб, які не дослухалися букви закону.

Водночас, Катеринчук повідомив, що після підписання главою держави Указу про розпуск парламенту, Верховна Рада втрачає будь-які повноваження, припиняє свою діяльність, і запускається в дію механізм проведення дострокових парламентських виборів.

Він також порадив “регіоналам” спочатку дочекатися Указу, ознайомитися з ним, а вже потім критикувати його зміст. Народний депутат вкотре додав, що про ти тих народних обранців, хто не виконуватиме указ Президента, можуть бути порушені кримінальні справи.

Микола Катеринчук підкреслив, що протягом двох місяців виборчої кампанії, українці зможуть прийняти іспит у політиків на виконання обіцянок, які вони дали під час минулих парламентських виборів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.