Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скажені попи московського патріархату нападають на людей

Кримінал Регіон: Рівненська область 12885 переглядів

Опубліковано - 6.07.2010 20:30 | Всі новини | Версія для друку

Ти ще думаєш, що твої гроші підуть на “побудову храму”?
Ти ще думаєш, що твої гроші підуть на “побудову храму”?
У Рівному священик побив історика за зауваження про годинник його головного шефа - патріарха Кірілла.

Сьогодні, 6 липня, в Рівному священик Української православної церкви Московського патріархату з села Богдашів Здолбунівського району вчинив напад на відомого рівненського історика та викладача Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету Тихона Сніцаревича, повідомляє ZIK.

Як повідомив 83-річний чоловік, він повертався з поліклініки додому, коли побачив священика зі скринькою для збору пожертвувань на будівництво церкви в селі Богдашів.

Сніцаревич нагадав священику про те, що його духовний наставник - предстоятель Російської православної церкви Кірілл - носить на руці годинник вартістю 35 тисяч євро.
Cвященик Української православної церкви Московського патріархату з села Богдашів Здолбунівського району вчинив напад на відомого рівненського історика Тихона Сніцаревича
Cвященик Української православної церкви Московського патріархату з села Богдашів Здолбунівського району вчинив напад на відомого рівненського історика Тихона Сніцаревича
Після цих слів історик пішов, але, віддалившись на декілька кроків, відчув сильний удар у голову і впав на землю. Як пізніше з'ясувалося, священик вдарив його дипломатом.

Повернувшись додому, Сніцаревич викликав швидку допомогу і звернувся до міліції. Історик і його захисники мають намір звернутися з вимогою до начальника обласної міліції Олега Сала тримати цю справу на особистому контролі.

Як повідомлялося, в липні 2009 року під час візиту патріарха РПЦ до України журналісти сфотографували на його руці годинник марки Breguet вартістю від 28 до 36 тисяч євро.

Після резонансу в ЗМІ з цього приводу підлеглі патріарха запевнили, що годинник Кирилу подарували і він взагалі не знав скільки той коштує.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.