Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибух влаштували прихрамові ділки, а міліція влаштувала несанкціонований допит керівників запорізької “Свободи”

Кримінал Регіон: Запорізька область 7418 переглядів

Опубліковано - 2.08.2010 19:45 | Всі новини | Версія для друку

Головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював у храмі
Головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював у храмі
Всеукраїнське об’єднання “Свобода” розцінює проведення МВС несанкціонованих допитів керівництва Запорізької “Свободи” щодо теракту у Свято-Покровському храмі як брутальний тиск на єдину дієву опозиційну національну політичну силу.

31 липня 2010 року о 17-30 троє представників Запорізького обласного управління МВС намагалися без повістки забрати на допит члена обласного комітету Запорізької "Свободи" Віктора Бороненкова, повідомляє прес-служба ВО Свобода.

Після того як він відмовився їхати до відділку без повістки, Віктору Бороненкову задали декілька запитань на місці. Найбільше міліціянтів цікавило з якого часу Віктор Бороненков перебуває у "Свободі", де він був під час вибуху та чи не може він сказати, хто міг бути організатором вибуху?

Того ж дня о 18-ій годині представники МВС намагалися незаконно потрапити до квартири голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Віталія Подлобнікова та взяти свідчення.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" сподівається, що допити її представників пов’язані з ключовою версією слідства – причетністю до теракту ФСБ Російської Федерації. Адже саме таку версію подій напередодні в інтерв’ю журналістам висловив очільник Запорізької "Свободи" Віталій Подлобніков.

Події в Запоріжжі дуже схожі на відомі вибухи у Москві в 1999 році, організовані російськими спецслужбами заради приходу до влади Владіміра Путіна. Схоже, подібний шлях для духовної окупації України обрав і гебіст Владімір Ґундяєв ("патріарх Кіріл"), останній візит якого в нашу країну зазнав ганебного фіаско.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" вимагає від МВС України та інших силових структур припинити політичний тиск на свободівців. Спроби прив’язати до подій в Запоріжжі українських націоналістів чи представників українських традиційних церков є брутальною провокацією, кінцевою метою якої є знищення традиційних українських церков та націоналістичного руху задля втілення в життя маячливої концепції "русскава міра".

"Свобода" вимагає, щоб у цій справі були допитані усі агенти та представники російських спецслужб, які перебувають на території України.

Вибух у запорізькому соборі влаштували шахраї, які працювали в храмі, щоб налякати батюшку?

Вибух у запорізькому храмі влаштували два шахрая, які під виглядом священнослужителів наживалися на прихожанах, що приходили до собору, повідомляє "РепортерUA" з посиланням на джерело в правоохоронних органах Запоріжжя.

- Коли батюшка собору дізнався про подібне шахрайство, він спробував покарати їх і прикрити шахрайський бізнес в соборі. В помсту шахраї влаштували вибух. Можливо, мета була налякати, та ось тільки з вибухівкою переборщили. Зараз ці дві людини затримані, - розповіло джерело.

В свою чергу, «Комсомольська правда в Україні», посилаючись на власне джерело в правоохоронних органах повідомила, що головним підозрюваним у справі про вибух храму в Запоріжжі став молодий паламар Антон, який раніше працював в храмі.

За інформацією джерела, паламар займався збором пожертвувань для Свято-Покровського храму і привласнив частину коштів. За словами міліції, молодий чоловік щомісяця ставав «багатше» приблизно на 7 тисяч гривень, повідомляє Focus.ua. Після того, як злодія викрили, його вигнали. Тому, за версією міліції, саме в нього був і мотив і інтерес в особистій помсті настоятелям храму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.