Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


П’ять чудодійних учинків політиків

Чудасії і дивацтва 21192 перегляди

Опубліковано - 27.08.2010 15:04 | Всі новини | Версія для друку

П’ять чудодійних учинків політиків
П’ять чудодійних учинків політиків
Рейтинг “чудес”, за які політиків можна сміливо відносити до рангу “святих”.

1. 10 серпня російський прем'єр Володимир Путін особисто допомагав гасити лісові пожежі в Рязанській області. Керував літаком-амфібією Бе-200 як другий пілот. Скинув на осередки пожеж 12 т води. За кілька днів місцева влада повідомила, що на згарищах розпустилися квіти й зазеленіли дерева.

- Це не можна пояснити жодними природними причинами. Це чудо, - каже ректор Російської академії лісового господарства.

Адміністрація області планує відкрити в цій місцевості парк.

2. У травні київський пенсіонер Геннадій Чуйко почав лікувати охочих портретом Віктора Януковича.

- Прочитайте прізвище Янукович навпаки - Чивокуня. Так колись українці називали домовиків, надприродну силу. Він повинен мати сильну енергетику, - пояснює.

Чуйко ставить на фото президента склянку з проточною водою, читає замовляння. Потім дає хворому випити її. Каже, у такий спосіб зцілив із десяток людей. Вилікував від безсоння, неврозів, мігрені та імпотенції. Грошей не бере. Запевняє: цілющими властивостями наділені світлини й інших українських політиків.

Портрет Юлії Тимошенко допомагає від сімейних сварок, а зображення Арсенія Яценюка - від облисіння.

3. У січні 2007-го президент Гамбії Ягя Джамме заявив, що може вилікувати СНІД за три доби. Запевняв: свій метод випробовував на десятьох хворих. За декілька днів їм стало значно краще, почали набирати вагу. Склад ліків не розголошує. Каже, що застосовує трав'яну терапію. Ліки треба приймати перорально або прикладати до тіла.

4. У листопаді 2005 року в інтернеті з'явився відеозапис, у якому іранський президент Махмуд Ахмадінежад заявив, що під час виступу на Генеральній Асамблеї ООН місяць тому в нього над головою засяяв німб. Каже: майже півгодини члени іноземних делегацій дивилися на нього, не відводячи очей. У цей момент він критикував США:

- Я й сам відчув німб. У залі змінилася атмосфера. Усі відкрили очі й вуха, аби почути Ісламську республіку.

5. У червні 2009 року Центральне телеграфне агентство Кореї повідомило, як "вічний президент" КНДР Кім Ір Сен передбачив сезон злив. Улітку 1981-го він виїхав оглянути колгоспи. В одному з сільських дворів помітив, як на дереві сорока в'є гніздо. Спитав у супроводу, чому пташка зробила отвір збоку, а не зверху. Ніхто з присутніх не зміг відповісти. Тоді Кім Ір Сен сказав: сорока готується до сильних злив, тому до непогоди слід налаштувати всі колгоспи. У ЗМІ запевняють: восени того року в країні розпочалися надзвичайні зливи. Але завдяки запобіжним заходам удалося врятувати врожаї.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.