Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Індійці інвестують в Український туризм $50 млн.

Туризм 12116 переглядів

Опубліковано - 10.10.2006 22:14 | Всі новини | Версія для друку

«Сосновий spa-курорт «Буймерівка 1936»
«Сосновий spa-курорт «Буймерівка 1936»
Найближчими роками індійська компанія Jaina compani інвестує в розвиток української туристичної галузі України близько $50 млн. Кошти планується спрямувати на облаштування «Соснового spa-курорту «Буймерівка 1936» в Сумській області та будівництво в Києві гольф-клубу.

За словами президента компанії Jaina compani Джаіна Майанка, створення гольф-клубу матиме важливе значення для країни, так як гольф-клуб став би добрим прикладом «привернути увагу». Він також додав, що зараз освоєно лише третина коштів, розрахованих на розвиток курорту «Буймерівка 1936».

В свою чергу проект-менеджер «Соснового spa-курорту «Буймерівка 1936» Андрій Скіп’ян зазначив, що в цілому в плани індійської компанії входить мати як мінімум по одному такому об’єкту в кожній області. «Зокрема ми зараз розглядаємо можливість відкриття аналогічного курорту в Нових Санжарах Полтавської області», - розповів він.

«Буймерівка» - пілотний проект. В подальшому ми плануємо створити мережу таких курортів. І будемо розглядати будь-які пропозиції від регіонів. Ми розвиватимемо курорти, так як в Україні багато унікальних місць, про які не знають навіть українці», - додав Майанк.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.