Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комуністи блокуватимуть марш ОУН-УПА

За право людини 9948 переглядів

Опубліковано - 13.10.2006 14:04 | Всі новини | Версія для друку

Комуністи блокуватимуть марш ОУН-УПА
Комуністи блокуватимуть марш ОУН-УПА
Активісти Комуністичної партії України мають намір 14 жовтня блокувати проведення у Києві Маршу Української повстанської армії з нагоди 64-х роковин її створення.

Про це у Сімферополі заявив лідер кримських комуністів, народний депутат України Леонід Грач.

“У нас достатньо патріотичних сил у Києві для того, щоб їм (прихильникам УПА – ред.) не дати можливості пройти, ми будемо блокувати. Прямо скажемо - не дамо можливості пройти їм по Хрещатику”, - сказав він.

За словами Грача, акції проти УПА пройдуть не тільки в Києві, але й в Криму. Так, на 14 жовтня заплановано мітинг на одній з площ Сімферополя, біля закладного каменя, на місці якого комуністи незабаром встановлять пам’ятник жертвам, загиблим “від рук вояків ОУН-УПА”. “Ми зараз закінчуємо збір коштів уже йде опрацювання скульптора, так от, на тому місці, де буде встановлений пам’ятник, ми проведемо мітинг, де висловимо своє ставлення до ОУН-УПА, до фашизму і до тієї акції, яка приблизно в цей же час проходитиме на Хрещатику”, - сказав лідер комуністів Криму.

Нагадаємо, 14 жовтня у Києві праві сили планують провести Марш УПА з нагоди 64-х роковин її створення.

Кримські активісти Євразійського союзу молоді, Блоку Вітренко “Народна опозиція” і партії “Російський блок” заявили, що не допустять проведення Маршу УПА. До 13 жовтня в Криму проходить акція під гаслом “Всі на боротьбу з фашизмом”, під час якої ведеться збір добровольців для поїздки до Києва. За оцінками організаторів, на Хрещатику збереться від 20 до 40 тисяч осіб, які виступатимуть проти Маршу УПА.

Влада Києва звернулася до Шевченківського районного суду столиці з метою обмежити акції в центрі міста, які ряд партійних і громадських організацій планують провести 14 жовтня.

15 жовтня минулого року під час проведення подібного заходу ліві і радикальні сили влаштували бійки з представниками правих політичних організацій і фактично зірвали Марш УПА.

Від “Аратти”: вельми оригінально чути від комуністів та їх симпатиків різних кольорів про “фашизм”, як радянський синонім ідеології,що веде до масових екзекуцій населення. Бо ж не націоналісти, а саме комуністи практикували концтабори, масові розстріли цивільного населення, голодомори... І газові камери, як знаряддя високопродуктивного вбивства людей - винайшли єнкавеесівські “специ”, і спалювання людей живцем - теж втілено у практичну діяльність більшовичками. То ж панам із червоними партквитками варто було хоча б на словах покаятися перед власним народом за злочини, а не використовувати заскорузлі сталінські пропагандистські жуйки.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.