Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську

Вибори-2010 Регіон: Луганська область 10032 перегляди

Опубліковано - 2.11.2010 16:24 | Всі новини | Версія для друку

Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську
Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську
Комуністи не визнають результати виборів до Луганської міської ради і на посаду Луганського міського голови, якщо навіть їхній кандидат виграє.

Про це представники КПУ заявили сьогодні на прес-конференції.

«Ми не визнаємо виборів, навіть якщо виграємо. Такої кількості зухвалих і відвертих фальсифікацій ще не було», - наголосив кандидат на посаду мера Луганська від КПУ Спиридон Кілінкаров.

За даними кандидата в депутати Луганської міської ради Володимира Медяника, спостерігачами від КПУ складено близько 2 тисяч протоколів про порушення. «Це ті, які вдалося за всіма нормах і правилами скласти. Насправді актів було значно більше – в рази. Акти не підписувалися, рвалися, відбиралися. Їх дійсно мало бути більше», - стверджує він.

Він також відзначив, що із загальної кількості протоколів (225) вдалося одержати копії лише 183. Згідно з їх даними, Кілінкаров випереджає чинного міського голову Кравченка на 2 тисячі 700 голосів.

«При підрахунку голосів, як тільки розрив був 150-200 голосів на користь Кілінкарова, в Жовтневій і Ленінській окружних комісіях припинилися підрахунки голосів і практично зупинена робота. Крім того, членів комісії від КПУ намагалися всіляко усунути від підрахунку», - розповів керівник юридичної групи штабу КПУ Олександр Ботін.

Як сказав Кілінкаров, численні порушення зафіксовані на відео. «Я особисто затримав 20-річного молодого чоловіка, у якого було виявлено 50 протоколів. Пояснити, звідки вони у нього і за яким правом, він не зміг. До речі, в приміщеннях Ленінської і Жовтневої райрад, де засідають окружні комісії, вчора увечері скрізь повідключали світло. Але були спецкімнати, де сиділи люди і правили протоколи», - повідомив він.

Представники КПУ заявили про свою відмову визнавати результати виборів до міської ради і мера Луганська. Вони також закликали всіх кандидатів у депутати і мери приєднатися до думки комуністів і також не визнавати вибори. «Ми маємо намір звернутися в Генпрокуратуру, до міністра МВС України, а також Президента. Бо таке відверте порушення прав громадян України не може залишатися безкарним», - наголосив Кілінкаров.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.