Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Донецьку бандити штучно піднімали явку виборців?

Вибори-2010 Регіон: Донецька область 15001 перегляд

Опубліковано - 3.11.2010 12:02 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку бандити штучно піднімали явку виборців?
У Донецьку бандити штучно піднімали явку виборців?
Спостерігачі донецької організації громадського проекту “Комітет виборців України” та громадської мережі “Опора” зафіксували аномальний зростання явки виборців у Будьонівському та Пролетарському районах Донецька.

Як повідомляє Тетяна Торбенко, з донецького відділення "КВУ", між 20.00 і 22.00 в неділю явка виборців зросла на 18,3% у Будьонівському та на 12,6% - у Пролетарському районах Донецька.

У той же час, у жодному іншому районі Донецька не було помічено зростання явки. Громадські спостерігачі вимагають від глав районних комісій у Будьонівському та Пролетарському районах публічно роз'яснити цю "виборчу аномалію".

Володимир Марченко, кандидат на посаду міського голови міста Донецька від "прогресивних соціалістів", представник "Єдиного центру" Климент Гриньов раніше заявляли про "бандитські групи", які вкидали бюлетені і силою виштовхували представників їхніх партій з дільниць.

У Будьонівському районі Донецька явка виборців склала 61%, у Пролетарському рекордні - 72,36%.

У той час як в центральному районі - Ворошиловському, де живе безліч "біло-блакитних" чиновників, прийшли проголосувати 41,5% виборців.

У околичному Кіровському районі Донецька - 35,74%.

У середньому ж на місцевих виборах у Донецьку, за даними міськради, проголосували менше половини - 47,97% виборців. При тому, що на одній з ділянок з сильними спостерігачами в Кіровському районі Донецька проголосували 28%.

Будьонівка і Пролетарка в Донецьку мають репутацію вотчини кривавого угруповання Немсадзе.

Як раніше повідомлялося раніше, більша частина причетних до цього угруповання осіб протягом минулого і нинішнього року була повністю виправдана суддями Київського райсуду міста в Донецьку і відпущена на свободу.

А Гіві Немсадзе оголосив себе жертвою політичного переслідування. За клопотанням Генеральної прокуратури України справу проти цієї особи було припинено за давністю років.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.