Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Замість участі в УЄФА - спільні Кубок й чемпіонат Росії та України?

Спорт 9132 перегляди

Опубліковано - 30.01.2011 19:20 | Всі новини | Версія для друку

Ахметов вже давно домовився про спільні Кубок й чемпіонат Росії та України
Ахметов вже давно домовився про спільні Кубок й чемпіонат Росії та України
Президент московського ЦСКА Євгеній Гінер ще кілька років тому дійшов згоди із президентом донецького “Шахтаря” Рінатом Ахметовим з питання організації спільного Кубка й чемпіонату України й Росії.

Про це Гінер розповів в інтерв`ю "Спорт-Уикенду".

"Ми з Рінатом Леонідовичем розмовляли на цю тему ще в 2004 році й попередня згода в нас є – і на організацію спільного Кубка, і на подальше переростання співробітництва в спільний чемпіонат. Але існує маса технічних моментів – ми з Ахметовим це прекрасно розуміємо.

Повторюся, вирішити можна все. От зберуться одного разу керівники футбольних федерацій провідних країн і вирішать грати Кубки не в конкретних державах, а об'єднаний, загальноєвропейський. Чому б і ні? Заодно скасують візи на континенті, і будемо ми їздити без проблем один до одного. Але скільки розмов про скасування цих віз, а щось рухається ця справа поки із труднощами. І зрозуміло чому. Одне - позначити намір, зовсім інше – вирішити й погодити технічні аспекти.

Сьогодні в нас із Україною по шість команд в єврокубках, а скільки буде при єдиному Кубку? Такі глобальні проблеми, але є ще маленькі. Однак найголовніше, що в серйозних людей в обох країнах є розуміння, що в принципі такий турнір – великий плюс.

Повні трибуни, коли грає "Зеніт" - "Динамо" Київ або ЦСКА - "Шахтар", більш солідні комерційні контракти, продаж телеправ", - розповів Гінер.

Від “Аратти”. Чи не з намаганням обмежити міжнародні зустрічі українських футбольних команд “об`єднаним чеміпонатом України і Росії” пов`язані останні події навколо Федерації футболу України?

Чи не забагато “об`єднаних проектів” нинішня влада планує з Росією - об`єднання стратегічних галузей промисловості, передача ГТС під нагляд Росії, ось тепер - і спортивні проекти? Виконує плани Кремля по поверненню України (через її політичне і економічне банкроцтво) до складу Російської імперії?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.