Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Літак з евакуйованими українцями “застряг” у Лівії

Надзвичайна подія 10281 перегляд

Опубліковано - 23.02.2011 19:14 | Всі новини | Версія для друку

Літак з евакуйованими українцями “застряг” у Лівії
Літак з евакуйованими українцями “застряг” у Лівії
Прибуття літака в “Бориспіль” очікувалося о 17:00 - 18:00, але з невідомих причин досі залишається в аеропорту Тріполі.

Повернення в Київ літака Іл-76 Міністерства оборони з евакуйованими українцями на борту з Лівії перенесено на невизначений час. Про це повідомили в прес-службі МНС, зазначає ТСН.ua.

Виліт літака з Тріполі в Київ був запланований на 13:00 - 14:00.

Раніше перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, який очолює робочу групу з забезпечення безпеки громадян України на території держав Північної Африки і Близького Сходу, повідомив, що посадка українських громадян на літак в аеропорту Тріполі для евакуації в Україну вже почалася. Прибуття літака в "Бориспіль" очікувалося о 17:00 - 18:00.

Варто зазначити, що частина українських громадян, які виявили бажання покинути Лівію, скористалися можливостями літака МНС Росії, який вилетів з Тріполі в Москву, а також російським поромом, який учора вийшов з порту міста Бенгази і сьогодні повинен прибути в Стамбул (Туреччина).

Нагадаємо, протистояння влади і народу в Лівії поступово набуває характеру військових дій із застосуванням бойової авіації та артилерії. Масові акції протесту стрімко охоплюють все нові і нові райони, а силовики намагаються їх розганяти все більш жорсткими методами.

Світові ЗМІ повідомили про початок повномасштабної військової операції з придушення повстання в найбільших містах Лівії - Тріполі, Бенгазі, Ез-Завія. Міжнародні правозахисні організації говорять про сотні загиблих і тисячі поранених.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.