Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ не виявила порушень у Луценка

Влада 7337 переглядів

Опубліковано - 7.11.2006 15:23 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ не виявила порушень у Луценка
ГПУ не виявила порушень у Луценка
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що генпрокуратура не знайшла в його діяльності правопорушень.

Про це він повідомив після зустрічі з Генеральним секретарем Міжнародної організації кримінальної поліції - Інтерпол Рональдом К. Ноублою.

„Можу сказати, що буквально сьогодні я отримав офіційну копію листа генпрокуратури, яка розслідувала певні звинувачення висунуті пресою щодо МВС і абсолютно по всіх позиціях написано „відсутність складу злочину” або „інформація не підтверджена жодними фактами. Тому я абсолютно спокійний за цю ситуацію був, є і буду, якщо ця справа буде розглядатися об’єктивно з точки зору юридичної. Якщо ця справа буде розглядатися політично з боку таких як пан Кушнарьов та інші реваншисти, то, звичайно, можуть бути політичні висновки”, - наголосив Луценко.

„Але з моєї точки зору, парламент мусить покласти цьому край”, - підкреслив він і додав, що через протистояння „політичних сил і Луценка” міліція не може нормально працювати.

„Вже сім разів намагалися зняти міністра внутрішніх справ. Треба залишити його в спокої і дати нормально працювати 300 тисячам правоохоронцям або зняти”, - наголосив міністр.

„Я перша людина, яка зацікавлена в вирішені об’єктивно цієї справи і в завершені всіх цих розслідуваннях політиками”, - підкреслив Луценко і висловив сподівання, що Сівкович, „як людина, яка вийшла з правоохоронної системи”, цілком підтримає його.

Нагадаємо, Верховна Рада України створила Тимчасову слідчу комісію з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживання службовим становищем з боку міністра МВС Юрія Луценка і окремих посадових осіб міністерства внутрішніх справ України. Комісія займеться розслідуванням фактів, які наведені в статті «Інша міліція» газети «2000» від 08 вересня 2006 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.