Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти

Довкілля 9153 перегляди

Опубліковано - 19.04.2011 11:45 | Всі новини | Версія для друку

Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти
Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу підтверджує готовність Єврокомісії надати 110 млн. євро для завершення реалізації чорнобильських проектів.

Про це він повідомив під час донорської конференції із збору коштів на завершення реалізації чорнобильських проектів, яка проходить сьогодні в Києві.

«Сьогодні 110 млн. євро ми надаємо як прояв нашої солідарності заради безпеки Чорнобиля», - сказав Баррозу.

Президент Єврокомісії додав: «Ми повинні зробити так, аби Чорнобиль став безпечною зоною».

Європейський банк реконструкції й розвитку підтверджує готовність виділити 120 млн. євро на завершення реалізації чорнобильських проектів.

Про це повідомив президент ЄБРР Томас Міров під час Донорської конференції зі збору коштів на завершення реалізації чорнобильських проектів, яка проходить сьогодні в Києві.

Він відзначив, що ЄБРР продовжить виконувати свою частину зобов`язань за чорнобильськими проектами, нагадавши, що банк вже виділив 135 млн. євро в 2008 році.

Сьогодні, заявив Міров, банк готовий внести новий вклад у розмірі 120 млн. євро, проте таке рішення повинна затвердити рада директорів ЄБРР у травні нинішнього року.

Міров додав, що якщо під час сьогоднішньої конференції загальна сума донорської допомоги становитиме більш як 480 млн. євро, то ЄБРР готовий буде збільшити свій вклад на 50% - до 180 млн. євро.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.