Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як бикуватий мер Одеси “культурно відпочивав”

Скандал Регіон: Одеська область 7698 переглядів

Опубліковано - 23.05.2011 10:49 | Всі новини | Версія для друку

Як бикуватий мер Одеси “культурно відпочивав”
Як бикуватий мер Одеси “культурно відпочивав”
Пиятика, стриптиз і сороміцька поведінка - так Костусєв “зажигав” на відкритті сезону в клубі “Ібіца”.

Нічний клуб "Ібіца", що розташований на території пляжу "Аркадії", і без того користується у одеситів поганою славою - що не сезон, там щораз відбуваються бійки, які є наслідком "культурного відпочинку" мажорної молоді та "відпалу" високопоставлених VIPів. На відкритті клубу цього року "відзначився" мер Одеси Костусєв ...

Костусєв, який вперше в історії Одеси зірвав відкриття курортного сезону в Одесі, а потім загрожував навести лад в "Аркадії", 20 травня "гуляв" у нічному клубі "Ібіца". Присутні на відкритті клубу відвідувачі розповідають, що пиятика була грандіозною і тривала до третьої години ранку.

Перебуваючи у позамежній стадії алкогольного сп'яніння, Костусєв вимагав все нову і нову пляшку спиртного, танцював зі стриптизеркою, а потім повалив її собі на коліна, палко обіймаючи і мацаючи за опуклості, чим немало потішив здивованих відвідувачів. Багато хто з приїжджих дивувалися, дізнавшись, що це - мер міста.

Втім, для одеситів, нічого дивного в цьому немає. Одесити і раніше знали про те, як Костусєв вміє "відпочивати". У порівнянні з іншими його пригодами, коли він у п'яному угарі на сцені знімав штани перед публікою, демонструючи стриптиз (детальніше про це читайте тут) , ця п'янка Костусєва сприймається як звичайне явище.

Тим не менш, хотілося б запитати у Президента та керівництва Партії регіонів: невже у вас для Одеси не знайшлося кращої кандидатури, ніж це нещастя на прізвище Костусєв?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.