Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецька прокуратура шантажує сім’ю Пенчуків

За право людини Регіон: Донецька область 10559 переглядів

Опубліковано - 16.11.2006 21:38 | Всі новини | Версія для друку

Борис Пенчук кинув виклик “донецьким швондерам”
Борис Пенчук кинув виклик “донецьким швондерам”
Вчора всіх членів родини Пенчуків, власників донецького торгового центру «Білий Лебідь», який був бандитськими методами забраний у них теперішнім нардепом від ПР Борисом Колєсніковим, допитували працівники донецької прокуратури.

Вони приїхали до помешкання сімї Пенчуків, допитували дружину Бориса Пенчука та його батька Володимира, який зараз хворіє.

Слідчі навіть намагалися вчинити допит неповнолітнім дітям Пенчуків, що суперечить не тільки здоровому глузду, але й українським законам.

Причина, яка змусила донецьких прокурорів відкласти в бік боротьбу з бандитизмом на Донеччині та зайнятися жертвами цього бандитизму, полягає у судовому позові Бориса Пенчука, в якому він оскаржує рішення Генпрокуратури про закриття слідства у справі «Білого Лебедя».

Перше судове засідання за позовом Бориса Пенчука вже відбулося цього тижня у Печерському суді Києва. Окрім того, верхівка Партії Регіонів дуже роздратована сьомим випуском журналу “Золотий Скіф”, в якому під тематичним заголовком “Донецькі швондери” подається детальна інформація про кримінальні звичаї та витівки цієї “елітки”.

Цікаво що працівники прокуратури приїхали в донецьке помешкання сімї Пенчуків одразу ж після того, як Раїса Богатирьова та Борис Колєсніков у Києві завітали до заступника Генпрокурара України Ріната Кузьміна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.