Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для чоловіків у шлюбі поцілунки та обійми стають важливішими за секс

Він і Вона 12775 переглядів

Опубліковано - 11.07.2011 18:19 | Всі новини | Версія для друку

Для чоловіків у шлюбі поцілунки та обійми стають важливішими за секс
Для чоловіків у шлюбі поцілунки та обійми стають важливішими за секс
Американські вчені з Інституту Кінсі Університету Індіани дійшли висновку, що для чоловіка обійми і поцілунки набагато важливіші у спільному житті з жінкою, ніж секс, пише газета The Daily Telegraph.

У дослідженні взяли участь понад тисячі пар, стаж подружнього життя яких - від одного до 50 років, а половина цих пар разом вже мінімум 25 років, вік учасників - від 40 до 70. Виявилося також, що для жінок секс не просто важливіший - після півтора десятків років, проведених разом із чоловіком, він стає тільки приємніший.

Піддослідних опитали, скільки разів за останній місяць вони обіймали, цілували, пестили один одного, а також займалися сексом. Їм також запропонували вказати, наскільки вони щасливі у своїх стосунках у цілому та в сексуальному житті зокрема.

Тоді й з'ясувалося, що чоловіки, у стосунках із жінками яких присутні обійми і поцілунки, в середньому щасливіші у три рази, ніж ті, в кого такі елементи спільного життя майже або зовсім відсутні. При цьому обійми і поцілунки на емоційний стан жінки серйозного впливу не мали. І ті, й інші зазначили при цьому, що з роками якість їхнього сексу зростає.

При цьому чоловіки частіше зазначали, що щасливі з того, як побудовані їхні стосунки з жінкою, а жінки - що задоволені своїм сексуальним життям. Хоча в перші 15 років спільного життя жінки отримують значно менше сексуального задоволення, ніж чоловіки. Але після 15 років рівень їхнього сексуального задоволення піднімається на 20%. Чоловікам же для повного щастя достатньо знати, що жінка отримала задоволення від сексу, особливо якщо вона пережила оргазм.

За словами керівниці дослідження Джулії Хейман, перші 15 років спільного життя зазвичай емоційно виснажують жінку - адже основні сили вона віддає догляду за дітьми. Та в міру того як діти виростають, турбот і клопоту з ними теж стає менше. Відповідно, вона може приділити більше сил взаєминам із чоловіком та отримати від них більше задоволення.

"Можливо, рівень сексуального задоволення жінок із часом зростає, оскільки, в міру того, як діти підростають, життя жінок змінюється - або, принаймні, змінюються їхні потреби. Період меншого сексуального задоволення, схоже, збігається з періодом догляду за дітьми, під час якого на перший план виходить зовсім не секс", - пояснила Хейман. Вона також зізналася, що дослідники отримали результат, протилежний тому, який очікували.

"Найважливіший висновок, який можна зробити з нашої роботи: не можна залишатися під владою гендерних забобонів. Ми ніколи не можемо бути певні, що праві в своїх упередженнях про чоловіків і жінок", - підсумувала дослідниця.

Нагадаємо, у вересні минулого року психологи з Техаського університету встановили, що чоловіки звертають більше уваги на фігуру жінки, коли вибирають партнерку на одну ніч, але, якщо мова заходить про вибір супутниці життя, їх більше цікавить обличчя.

За словами дослідників, що проводили експеримент із залученням 375 студентів, тіло жінки передає інформацію про її фертильність, і тому чоловіки акцентують на ньому увагу при виборі партнерки для сексу.

Однак, якщо мова заходить про шлюб, то більше значення для чоловіків має обличчя жінки. "Можливо, це тому, що ми судимо про характери людей саме по обличчях - чесні вони, добрі чи розумні, - говорить Стівен Пінкер, фахівець з пізнавальних процесів із Гарварду. - Це має набагато більше значення, коли ви перебуваєте з кимось шлюбі, а не просто проводите разом ніч".

Також в ході дослідження було встановлено, що жінок обличчя чоловіка цікавить більше, ніж фігура, як в короткострокових, так і в довгострокових відносинах.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.