Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.

Втрата 10657 переглядів

Опубліковано - 9.08.2011 12:29 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.
Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.
ДТГО «Південно-Західна залізниця» за результатами тендеру 18 липня уклало угоду з ПАТ «Крюковський вагонобудівний завод» на придбання вагона-гаража вартістю 12,12 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель»

Як повідомляв голова правління Крюківського заводу Євген Хворост, до виготовлення кузова вагона-гаража підприємство приступить в серпні.

«У нас є невелике замовлення – вагон-гараж, призначений для перевезення автомобілів Президента. Це спецвагон. Якщо Президент їде на якусь зустріч, то спершу ці автомобілі перевозяться у вагоні, а потім вони зустрічають його в аеропорту», – сказав він.

Згідно з технічним завданням, вагон-гараж матиме одне чотиримісне купе, одне двомісне купе, одне двомісне купе для провідників, одне приміщення кухні-їдальні, один туалет і одне гаражне приміщення на два автомобілі.

Вагон буде оснащено системою внутрішнього відео спостереження (дві камери в гаражному відділенні і монітори в купе охорони), автономною системою кондиціювання, пожежною і охоронною сигналізацією. У всіх відділеннях будуть розетки на 220 вольт і телевізори. В кухні буде встановлено холодильник, мікрохвильову і електричну печі, відеомагнітофон. Повністю технічне завдання з вимогами до якості вагону-гаражу тут.

Раніше підприємство, одним з головних акціонерів якого є віце-прем’єр Сергій Тігіпко, вже випустило два подібних спецвагони.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.