Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчені дізнались які чоловіки найвірніші

Він і Вона 10370 переглядів

Опубліковано - 23.08.2011 03:10 | Всі новини | Версія для друку

Вчені дізнались які чоловіки найвірніші
Вчені дізнались які чоловіки найвірніші
Полігамія чоловіків давно стала притчею во язицех, і, тим не менш, існує думка, що інтелектуали вірні своїм дружинам, оскільки їхній мозок працює в зовсім іншому напрямку.

На думку вчених, Лондонської школи економіки і політичних наук, яку очолює доктор Сатосі Канадзава, чоловіки з високим рівнем IQ практично не зраджують своїм половинкам.

Дослідники встановили, що розумні чоловіки високо цінують сексуальність своєї партнерки, чого не можна сказати про їх менш інтелектуальних побратимів.

Професор зовсім небезпідставно вважає, що вроджена чоловіча полігамність не більше ніж звичайний міф. На думку міжнародного світила науки, в процесі еволюції чоловіки були дійсно схильні до безладних зв'язків, але за словами вченого, це було не що інше, як «помірна полігамність». Чим більше еволюціонували чоловічі особини, тим більше розбірливі вони ставали у зв'язках з протилежною статтю.

Вірність інтелектуалів пояснюється їх еволюційним розвитком. Оскільки в стародавньому світі моногамія була зовсім невигідна для чоловіків, вони виробили певну стратегію поведінки - нерозбірливість у сексуальних контактах.

У сучасному світі у чоловіків, що мають декілька сексуальних партнерок, немає абсолютно ніяких переваг, зате є додаткові проблеми, у вигляді захворювань, що передаються статевим шляхом, а так само фінансових витрат, зайвих стресів і нервів. Тому чоловіки, котрі стали на шлях еволюції, виробили для себе зовсім іншу модель поведінки, що дозволяє зберегти свій рід і власне здоров'я.

На жаль, вченим не вдалося виявити паралель, що змушує розумну даму дотримуватися морально-етичні норми поведінки в інтимному житті. Однак це може бути лише підтвердженням однієї з представлених гіпотез, що жіноча психологія в корені відрізняється від чоловічої і, щоб її зрозуміти, потрібно застосувати зовсім інший підхід.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.