Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин

Вибори-2012 7571 перегляд

Опубліковано - 27.09.2011 12:21 | Всі новини | Версія для друку

В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин
В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин
Переговори про злиття Народної партії (НП), очолюваної головою Верховної Ради Володимиром Литвином, і Партії регіонів (ПР), чиїм почесним лідером є Президент Віктор Янукович, практично завершено, стверджують джерела видання “КоммерсантЪ-Украина”.

Як пише газета в своєму сьогоднішньому номері, минулого тижня Литвин повідомив головам регіональних організацій НП про те, що ці політичні сили об`єднаються, а сам він стане заступником голови Партії регіонів. Джерела "Коммерсанта" впевнені, що саме цим пояснюються різкі випади спікера, що почастішали останнім часом, на адресу уряду і окремих представників Адміністрації Президента.

Видання нагадує, що конфлікт між представниками законодавчої та виконавчої влади розгорівся минулої п`ятниці, коли спікер через нез`явлення більшості міністрів до сесійної зали парламенту відмовився проводити "годину питань до уряду" і запропонував представникам Кабміну, які прийшли, залишити парламент. Вчора Литвин заявив, що надіслав до Кабінету міністрів лист, в якому звертає увагу уряду "на необхідність шанобливого ставлення до парламенту".

Видання відзначає, що лист на ім`я прем`єра це не перший критичний випад Литвина на адресу представників владних структур. Минулого тижня в прес-службі ВР жорстко розкритикували радника Президента - керівника Головного управління з гуманітарних і громадсько-політичних питань Адміністрації Президента Ганну ГЕРМАН, яка дорікнула парламенту в небажанні урізувати пенсії прокурорам і суддям.

Агресивний стиль поведінки спікера пояснюється тим, що домовленості про злиття Народної партії й Партії регіонів вже фактично досягнуто, стверджують джерела "Коммерсанта" в Народній партії, а "Володимир Михайлович входить в роль заступника голови Партії регіонів".

Газета нагадує, що про можливе об`єднання "народників" і "регіоналів" В.ЛИТВИН заявив ще 21 серпня, наголосивши, що це питання "має вирішуватися на основі діалогу".

Джерело «Коммерсанта» відзначило, що 22 вересня на зборах усіх регіональних керівників партії Литвин заявив: "Ми не об`єднуватимемося, не поглинатимемося, а саме віллємося (у Партію регіонів)". "Остаточне рішення буде ухвалено після голосування за Закон "Про вибори народних депутатів", - сказало джерело.

Заступник голови фракції НП Олег Зарубінський заперечує факт проведення цієї зустрічі, проте він не став приховувати, що питання об`єднання його політичної сили з ПР обговорюється.

Тим часом у Партії регіонів більш відверто говорять про перспективу злиття. "Ми виходимо з інтересів країни, а країні потрібна максимальна консолідація політичних сил для того, щоб була така сама стабільність, як у Росії», - заявив газеті перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.