Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”

Він і Вона Регіон: Автономна республіка Крим 10665 переглядів

Опубліковано - 12.01.2012 01:20 | Всі новини | Версія для друку

Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”
Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”
У Севастополі чоловік вирішив розлучитися з дружиною після того, як дізнався, що у неї віртуальний роман в соціальній мережі “ВКонтактє”.

Сьогодні в цій соціальній мережі зареєстровано понад 21 мільйона українців, серед яких майже 303 тисячі осіб вказали своє рідне місто - Севастополь. Часто звичайні розмови між хлопцями і дівчатами закінчуються фліртом і зустрічами «в реалі», а іноді навіть весіллями. Ось тільки не завжди спілкування в соціальній мережі закінчується добре. У цьому минулого місяця переконалася Юлія, мешканка Севастополя.

Власне, подружжя як зійшлося, так і розійшлося. Справа в тому, що три роки вони так само познайомилися за допомогою цієї соціальної мережі, повідомляють “Новини Севастополя”.

- Зі своїм чоловіком Олександром три роки тому я познайомилася на сайті «ВКонтактє», - розповідає Юлія. - Одного чудового дня він написав мені особисте повідомлення, - мовляв, побачив мою фотографію на аватарці і закохався. Я тоді ще посміялася, - думала, що з віртуальних романів ніколи не вийде серйозних відносин. Однак насправді все виявилося інакше. 31 грудня, напередодні Нового року, Сашко запросив мене погуляти, я погодилася. Ми зустрілися біля Графської пристані і зрозуміли, що більше не зможемо жити одне без одного. Через півроку ми одружилися.

На той час я саме закінчила університет і шукала роботу. Саша працював в автосервісі. Цілими днями він пропадав там, а я сиділа вдома. Від нудьги весь час спілкувалася «ВКонтактє». Ось там я і познайомилася з Сергієм. Він теж живе в Севастополі, працює барменом в нічному клубі. Ми почали спілкуватися, і я сама не помітила, як почала з ним відверто фліртувати. Писала ніжні повідомлення про кохання, «кидала» йому «на стіну» малюнки з сердечками...

Одного разу про це дізнався мій чоловік. Я тоді вийшла в магазин за хлібом, а комп'ютер залишила увімкненим. Сергій надіслав мені чергове ласкаве повідомлення, а чоловік його прочитав. Потім побачив історію листування... Словом, коли я повернулася додому, то побачила, що чоловік збирає речі. Він сказав, що знає про мою віртуальну зраду і тому більше не хоче зі мною жити. Я плакала, намагалася все пояснити чоловікові, благала його не робити необачних вчинків. Все було марно - Сашко пішов з нашої квартири, а через два дні подав на розлучення. Так і скінчилося моє сімейне життя, а зруйнував її дурний флірт «ВКонтактє», - закінчила свою розповідь Юлія.

Психологи дають невтішний прогноз: кількість розлучень через соціальні мережі буде зростати. Так що, якщо ви хочете зберегти свою сім'ю, - не поспішайте спілкуватися у віртуальному світі. Краще цінуйте те, що оточує вас «в реалі».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.