Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичні УДАРівці так зацікавилися громадянством Космоса, аж той з’явився на роботі

Самоврядування Регіон: м.Київ 8263 перегляди

Опубліковано - 8.02.2012 16:30 | Всі новини | Версія для друку

Столичні УДАРівці так зацікавилися громадянством Космоса, аж той з’явився на роботі
Столичні УДАРівці так зацікавилися громадянством Космоса, аж той з’явився на роботі
Мер Києва Леонід Черновецький намагається зробити усе можливе, аби суспільство так і не дізналося правду про його громадянство.

Зокрема, він наклав вето на рішення Київради, яким направлялись депутатські запити від фракції «УДАР» до Президента та голови СБУ, повідомила прес-служба партії.

Представники «УДАРу» звернулися до Служби Безпеки України, аби та надала інформацію про те, чи справді мер Києва має громадянство Ізраїлю. Також депутати звернулися до Президента, аби той дав публічну оцінку діям столичного міського голови.

«Проте Леонід Черновецький застосував своє право вето на ці рішення Київради. Він наполягає на тому, що міські депутати не мають права писати запити до вищих посадових осіб держави. Хоча за останні п’ять років лише наша фракція направляла більше 20 подібних документів», – говорить заступник голови фракції «УДАР» Наталія Новак.

У фракції розцінюють такі кроки мера, як використання службового становища у власних цілях та перешкоджання діяльності депутатів.

«Іще колишній секретар Київради Олесь Довгий запропонував погоджувати депутатські запити до правоохоронних органів зі спеціальною комісією. Тепер до влади у Києві прийшли нові чиновники, але видно, що справа «молодої команди» квітне й надалі. Вочевидь, Леонід Черновецький та представники влади, котрі покривають його бездіяльність, злякалися, що реакція на запити може не обмежитись формальними відписками», – говорять у фракції «УДАР».

«Складається враження, що «невловимий мер» саме для того і з’явився на кілька днів у мерії, аби заветувати ці два запити. Тож кияни вкотре переконалися, що мера цікавлять виключно особисті питання, а не проблеми міста. І це ще раз доводить, що в Києві треба оголошувати дострокові вибори мера та Київради», – додає Наталія Новак.

Між тим, фракція «УДАР Віталія Кличка», усвідомлюючи, що нинішній склад Київради не захоче подолати незаконне вето Леоніда Черновецького, оскаржить в суді такі дії ерзац-мера.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.